14. tammikuuta 2010

Iso työ - Iso huvi

Tähän koruun meni suunnitteluineen ja prosesseineen aika paljon aikaa. Ensin kieputtelin yhden renkaan ympärille 4mm fancy jasper -helmiä (onkohan se suomennos nyt sitten intian akaatti). Alunperin piti kiinnittää joku riipus alapuolelle roikkumaan, mutta mikään riipus ei sopinut. Sittenpä keksin kieputtaa samanmoisen renkulan, mutta pienemmän.

Fancy jaspis on mun yksi lempikivistä, koska siinä on kauniita lämpimiä sävyjä ja koska jokainen kivi on erilainen yksilö. Koska kivet on niin iloisen värisiä, pitihän siitä korusta itsessäänkin saada leikkisä, siksi tuo toispuoleisuus ketjuosassa.
Ketjun ja hopealangan olen itse kananmunalla patinoinut.

Otin monta kuvaa ja käytin itseasiassa ekaa kertaa lautasta kuvausalustana, pariakin erilaista. En osannut valita näistä parhainta, joten isken kaikki näytille. Valitkaa oma lempparinne. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään keskimmäisestä kuvasta! :)
Niin ja tuo koru, ah, mikä ihanuus!! Tosi onnistunut!

Pirita kirjoitti...

Hauska koru ja hyvät on kuvat, tein pikkasen samantyylistä itsekin muutama päivä sitten. Fancy jasperit ei ole mulle oikein kolahtanut mutta näähän näyttää hyvältä!

Gesi kirjoitti...

Pirita: Mä taisin sitä sun samantyyppistä korua ihaillakin. Tarkoitus ei ollut matkia, mutta tosiaan, onhan niissä samaa mallia! Ehkä alitajunta teki temput. :)

anna kirjoitti...

ihana koru. niin kaunis <3