15. maaliskuuta 2010

Maalailua

Viime kesänä Aasiaa kierrellessä sain idean itsemaalatuista puunappikorviksista. Syksyllä tein muutamat nappimalliset korvikset hyvin simppelillä kuviolla.
Napit sittemmin unhoittuivat, mutta löysin ne uudelleen, kun kolleegani Isabella innostui maalailemaan niitä myös. :) Isabellan tuotoksia voi tsekata täältä, täältä ja täältä.
Isbe on joku miljoona kertaa parempi piirtämään, kun tumpelo kolleegansa, joten ei saa kauheesti vertailla sitten siellä!
Harmitti, kun kuvioista ei millään saanut samanlaisia. No en tiedä haittaako se nyt niin kamalasti, käsityötähän ne on!Alla yksi esimerkki niistä ekoista maalailukokeiluista. Erona näissä on se, että ylemmän kuvan nappien pohjaväri on petsattu, alempien maalattu. Petsauksella tulee paljon tasaisempi pohja, jolle on helpompi maalata kuvio.
Kuvio on maalattu akryylimaaleilla. Viimeistelylakkausta en ole vielä suorittanut, mutta tarkoitus olisi.
Ylempiin nappeihin olen porannut reiät pienhiomakoneella niin että niihin saa helmiä roikkumaan (sitten kun värikäs puuhelmilajitelmani saapuu FMG:ltä), alempiin korviksiin vain puolittain, jotta tuon hopealangan pätkän voi kiinnittää taakse pikaliimalla.


Ei kommentteja: