23. maaliskuuta 2013

Kylmästä lämpimään

Pahoittelen kuukauden hiljaiseloa, toivottavasti ette sentään huolestuneet. Inspiraatio vain taisi lähteä pienelle talvilomalle. Toinen syy koruilettomuuteeni oli näkökykyni voimakas heikkeneminen parin kuukauden aikana. Kävin näöntarkastuksessa ja minulle määrättiin silmälasit, jotka on nyt vasta tilattu ja tulossa noin parin viikon sisällä. Voi siis olla, etten paljoakaan näe koruilla ennen kun saan rillit nenälleni. :)

Eilen tartuin kuitenkin kaikesta huolimatta toimeen ja puuhastelin iltapuhteiksi pari kaulakorua näistä viime postauksessa esitellyistä riipuksista, jotka ovat huudelleet jo kuukauden ajan kaapin kätköistä.

Idea oli muodostunut molempien ketjuosista niin vahvasti päähäni, ettei pieni silmien harottaminen paljoa haitannut linkittämistä. :)

Sisar siniseen käytin ovaalin muotoisia kylmän sävyisiä tummansinisiä ja violetteja jokikiviä hopeoituun metallilankaan linkitettynä. Näissä lyhyen mallisissa kaulakoruissa käytän usein säätöketjua, jotta korun pituutta voisi säätää esimerkiksi kaula-aukon mukaisesti istumaan paremmin kaulalle.

Näiden lasikapussien kuvaamisessa ei voi välttyä heijastuksilta lasin pinnassa. Toivottavasti saatte jotain tolkkua tuosta kauniista kuvasta.


Kevään neitonen sai seurakseen lämpimmämmän värisiä helmiä. Voisi tosin väriensä puolesta olla vaikka syksyn neito. Korussa siis oranssia ja vihreää aventuriinia sekä punaista karneolia. Metallit messinkiä. Tässäkin säätöketju.

Ihanaa väri-iloittelua! Tuli oikein hyvälle mielelle tätä näperrellessä :)

7 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kylläpä onkin kauniita molemmat! Ihanuuksia ihan:)
Ja hyvä, että saat silmälasit,jos on näkösi huonontunut.

kirsema kirjoitti...

Molemmat ihania, mutta väri-ilottelusta tuli todella hyväntuuliseksi :) Toivottavasti saat pian lasit nenällesi, jotta pääset väkertelemään :)

Heidi Pii kirjoitti...

Heippa! Googlailin kapussiteemaa ja jo aikani seikkailtua päädyin tänne. Tavoitteeni oli löytää paikka, josta voisi ostaa juurikin tuommoisiin korupohjiin sopivia kapusseja (tms?). Mistä oot hommannut noita?

Gesi kirjoitti...

Moi Heidi! Näitä pohjia ja lasikapusseja on netti pullollaan. Itse tilaan yleensä Etsystä tai Ebaysta (en keneltäkään tietyltä myyjältä) Hae jommasta kummasta kaupasta vaikka hakusanalla: "Cameo Cabochon Base Setting"

Usein pohjat ja kapussit myydään erikseen. Kannattaa olla tarkkana, että tulee tilattua juuri oikean kokoinen kapussi että sopii pohjaan. Tiedoista löytyy kyllä mitat.

Toivottavasti näistä tiedoista oli apua :)

Gesi kirjoitti...

Ja liimana noiden kanssa käytän väritöntä yleisliimaa. Halpa ja hyvä liima on Kiilto Tammer kotiliima, jota saa ainakin kaikista Prismoista.

Heidi Pii kirjoitti...

Hei jee, kiitos kovasti! Ja tosiaan, ihania koruja oot tehnyt! :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Heidi! Ja muutkin! :)