19. heinäkuuta 2013

Inspiraatio kateissa

Jos joku on nähnyt mun inspiraatiota jossain, niin saa kertoa että täällä kaivattais sitä jo pikkuhiljaa takaisin. Näillä helkutin ranteillakaan ei saisi nyt oikein kovasti koruja vääntää, josta syystä saattaa johtua tuo inspiksen piileskeleminenkin. Kaivoin tänään jo jotain helmiä esille ja aloitinkin, mutta ei siitä oikein mitään tullut ja heitin turhautuneena helmet takaisin kaappiin.

Muutamat peruskorvikset olen kuitenkin saanut aikaiseksi tässä jo varmaan viikko sitten. Aika köyhä saldo, mutta on sekin jotain. Pistetään esille siis tännekin, vaikka nämä onkin tylsän samanlaisesti kuvattu.

Ekat näistä on ehkä näistä ne minun lempparini. No siksi, koska rrrrakastan noita lasirondelleja! Ovat muutenkin kivan maanläheiset. Muut osat patinoitua hopeaa.

Kappas, toisetkin ankkurikorvikset! Näissä myöskin ihanat lasihelmet 

Aika perusperus, mutta jotain näissä on. Ehkä juuri sen takia, kun ovat kovin yksinkertaiset. Värjätyt jadepisarat eivät paljoa muuta seurakseen huolineet, kuin Balin hopeaa.

Hyvää viikonloppua kaikille ja patiskelkaahan sitä mun inspistä tosiaan kotiin, jos törmäätte. :) Toivon mukaan ensi viikolla olisi jo jotain muuta esiteltävää sitten.

4 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Oh no! Täällä se kävi aivan salaa ja nappas kaverikseen mun ikioman inspikseni! Sain kylläkin päikkäreillä viestin, että ehkä palaavat jo piankin ;-)

Tykkään kyllä juurikin noista perusperus, väri on ihana!

Peikkonen kirjoitti...

Ankkurikorvikset ei oo mun tyyliset, mutta silti jotenkin ihastuin niihin :)

Anita kirjoitti...

Kauniita korviksia!

Sun inspis on varmaan samassa paikassa missä mun ja monien muidenkin on. Niillä on selvästi ajoittain jokin ryhmäkokoontuminen, mutta kyllä ne sieltä aikanaan palaavat, uskon minä ;-)

Gesi kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Inspis tuntuisi pikkuhiljaa palaavan. Eilen sain aikaiseksi vähän korusia :)