9. huhtikuuta 2010

Koti kännykälle

Tämä kännykkäkotelo on niin helppo tehdä, että lapsikin sen osaa! Minäkään en tarvinnut mitään ohjetta tähän, vaikka ompelujutuissa ihan tumpelo olenkin. Tyttäreni näytti miten tuo ommel menee, kun en muistanut. :D

Tarvitaan vain kaksi kännykän kokoista kaistaletta huopaa, reunoille jätetään n.2cm tilaa pistoksia varten. Jos haluat läpän, toinen kaistale saa olla n.7cm pidempi. Sitten ommellaan pykäpistoilla kolme reunaa kiinni ja päätellään. Jos haluat kiinnityksen, ompele nappi ja leikkaa napille reikä läppään. Itse silitin työhön vielä tuollaisen sienimerkin koristeeksi. Ja näin on kotelo valmis - Voilá!Harmi, etten keksinyt tätä aikaisemmin. Mun näyttö kun on jo ihan naarmuilla.Ja kaikkihan lähti tästä hamsterista, jonka tyttäreni Jade teki koulussa tällä viikolla. Eikös olekin taitava tyttö? Ja tässähän kävi sitten niin, että tytär opetti ja innosti äitiään! :)

2 kommenttia:

NoitaMuorin Korupaja kirjoitti...

Onpas sulla taitava tyttö :)
Kännykkäpussi on aivan vallattoman ihana :) Omallaki vois tehä tollasen, tosin se on jo naarmuilla, montuilla ja muilla kuppajutuilla.

Gesi kirjoitti...

No sanos Anzu muuta! Tämähän on siis työsuhdepuhelin! Mua hävettää sitten kun meidän duunissa vaihdetaan seuraavan kerran uudet puhelimet. Lupaan sit pitää seuraavaa uutta puhelinta visusti tollaisessa pussukassa. ;)