9. kesäkuuta 2010

Eläimellistä menoa

Vaihtelun vuoksi tämän päivän postauksena jotain muuta kuin koruja.
Hurautettiin aamulla Jaden kanssa skootterilla Korkeasaareen. Pääsin harjoittelemaan uuden kameran käyttöä, mutta epäonnekseni pattereista loppui virta puolessa välissä päivää ja olin vahingossa ottanut väärät vara-akut mukaan. Niinpä tietenkin...
Tässä kuitenkin muutamia kuvia ihanista Korkeasaaren asukeista.

Herra Kameli tuli tervehtimään tosi lähelle. Taisi olla jonkinlainen karvanvaihtoprojekti käynnissä.

Lempparini, Tikrulainen. <3 Lasin läpi oli vähän hankala saada hyvää kuvaa. Se on vahingoniloinen! Kattokaa nyt tota ilmettä! 


Mesikämmenet ruokailemassa.
Jadekin pääsi karhun kainaloon. ;)


Kyllä ne vanhatkin vielä jaksaa! Johtajauros Repe nappasi jalkapallon pienemmältä apinalta itselleen ja viiletti menemään sen kanssa. :)


Käytiin myös näköalatornissa, jossa en itse asiassa ole koskaan aikaisemmin käynyt.


Sieltähän näki upeasti Helsingin. Olinpa tyhmä, etten testannut kameran panoramaa, vaan pelkkää zoomia, joka on kieltämättä aika hyvä. Tässä jäänmurtajat lähikuvassa.
Ilmakuvaa myös Korkeasaaresta päin.


Tätä kaveria kuvaillessa ne akut sitten loppuivatkin. :) On se komea!2 kommenttia:

Pioni kirjoitti...

On mukava löytää tiensä aina uusien koruharrastajien blogeihin toisten bloggaajien kautta. Olen monesti jo joutunut sanomaan miten koruissakin näkyy tekijänsä persoonallinen ote... niin sinunkin koruissa. Olen innoissani, on kiva nähdä toisilla jotain sellaista mitä ei aina edes hoksaisi tehdä tai helmiä jota ei osaisi yhdistää. Hienoja kuvia!!!

Gesi kirjoitti...

Oi kiitos kovasti Pioni! Kiva kuulla, että olet tuota mieltä. <3