3. heinäkuuta 2010

Haaste

Bongasin Annin blogista kivan haasteen. En jaksanut odotella, että saisin oikeasti tämän haasteen joltain toiselta blogaajalta, vaan ryöstin sen törkeästi. Kiitos ja anteeksi vain Anni! :) Katsotaan saanko itsekään haastettua muita blogaajia.

Tässäpä tämä haaste:

1. Avaa kuvatiedostostasi neljäs kansio
2. Avaa neljännen kansion neljäs kuva
3. Julkaise kuva blogissasi ja selitä se
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa mukaanKuva ei ole vanha, koska tietokone on hiljattain käynyt korjattavana ja siinä yhteydessä kaikki kuvat katosivat. :(

Satuin olemaan hereillä neljän maissa (älkää kysykö miksi) tässä eräänä aamuna kesälomallani, kun aurinko nousi. Lähdin innoissani kuvaamaan auringonnousua Herttoniemen vanhalle hyppyrimäelle uudella kamerallani, koska halusin välttämättä testata auringonnousu/lasku asetusta. :)
Kuvassa hyppyrimäeltä alas pururadalle laskeutuvat portaat. Mies ja tytär kävivät tänne muutettuamme laskemassa portaat ja piti äsken oikein soittaa miehelle ja tarkistaa kuinka monta niitä olikaan. Hän ei ollut aivan varma, mutta muisteli hämärästi että 130 kappaleen luokkaa.

Tämä paikka on aivan uskomattoman kaunis, onneksi saan asua tässä lähellä. Tänne tulen monesti ottamaan aurinkoa ja vaikka en ole kävelyihminen, niin joskus iltaisin saatan tehdä pienen kävelylenkin ja tulla tänne katsomaan auringonlaskua, joka on parhaimmillaan niin upea, että olen joutunut sen muutamalle ystävällekin näyttämään.
Täältä ylhäältä on myös mielettömät näkymät lahden yli kaupunkiin sekä Viikin ulkoilualueisiin.
Suosittelen käymään, jos yhtään lähistöllä satut asumaan.

Maisemakuvat lahden yli olivat vähän heikosti tältä reissulta onnistuneet (varsinkin ne panoramayritykset) mutta kuvaankin mielummin lähempänä olevia kohteita.
Tässä vielä yksi maassa mönkien otettu kuva samalta reissulta.                                                                                                                            

Ei kommentteja: