25. heinäkuuta 2010

Kirppistelyä

Oltiin tänään siskon kanssa Valtterin kirppiksellä myymässä vanhoja rojujamme. Sisko lähtee syyskuussa Argentiinaan pidemmäksi ajaksi ja se myi suunnilleen koko elämänsä pois ihan pilkkahinnalla. Piti välillä pakottaa sitä pyytämään enemmän rahaa kamoistaan, kun myi liian halvalla. :P Silti raukka joutui heittämään loput kuteet roskalavalle, josta ihmiset hyökkäs niiden kimppuun kuin sika limppuun. Sitä tilannetta olisi oikeesti voinut verrata siihen, kun olisi jättänyt piknikeväät puistoon ja lokit olis lentäny joukolla kimppuun tapellen ja repien toisiltaan käsistä kamaa.

Kaiken kaikkiaan ihan mukava päivä ja myyntisaldokin ihan kohtuullinen, tosin tällä hetkellä olen aivan rättipuhkipoikki aikaisin heräämisestä ja kamojen kanniskelusta. Ei ehkä ihan maailman paras idea raahata kaikki myyntikamat tyttären kanssa kahteen naiseen julkisilla paikalle... Jep, hulluutta! Enpä satu omistamaan autoa, ajokortista puhumattakaan.


Myynnissä oli tietenkin koruja, vanhempia sellaisia, jotka ei kelpaa muuten myyntiin. Siskon tekemät ruotsinlippukorviksetkin kuvassa. ;)                                                                                                         
                                                                       
Pikkusisko näytti vaan kieltä kun yritin kuvata.

Meikätyttö kalansilmässä


Kirpparitytöt. :) Paljon oli tyhjiä pöytiä tällä kertaa, kuten kuvastakin näkyy. Aina kun olen Valtterissa käynyt, niin enpä ole yhtään tyhjää myyntipöytää nähnyt. Ehkä kirpparitädit ja sedät on vielä kesälomilla.

Ei kommentteja: