26. syyskuuta 2010

Kirpparilöytöjä

Blogi on ollut ikävän kauan hissukseen tämän käden takia. Alkoi jo näyttää hyvältä, mutta sitten fysioterapeutti käski jumppaamaan ja sen jälkeen kipu palasi. Olen ihan neuvoton tän kanssa. Huomenna meinaan kuitenkin yrittää jo töihin.

Kävin tänään Vallilan kirppiksellä etsiskelemässä vanhoja koruja uudelleen tuunattaviksi. Harmillista, että aikaa oli vain tunti. Siinäkin ajassa löysin vaikka mitä!

Linkkejä ja kivat korvikset. Vasemmassa alareunassa näkyvä ihana kehys ei löytynyt Valtterista, vaan Harakan Taivaasta. Keskelle pitää kehittää joku Vintage-aiheinen kuva lasin alle.


 Ketjuja ja riipuksia. Osa hopeaa, osa rihkamaa.
Vasemman ylänurkan luuhelmirannekoru irtosi vaivaisella 20 sentillä ja keskellä näkyvä setti, josta otan kauniit posliinihelmet ja metalliosat talteen maksoi vain 50 senttiä. Vihreän rannekorun kivilajista ei tietoa.
Lähikuva rististä. Vaikka en tosiaan tästä symbolista niin välittäisi, oli se pakko ottaa kun on noin kaunis ja eurolla sai. :)


JES! Alpakkalusikoita löytyi vihdoin! Oikealla näkyvät yllättävän kirkkaita, onkohan puhdistettu ennen myyntiä?
Nämä löytyivät jo kolmisen viikkoa sitten Herttoniemen pihakirppikseltä, kaikki eurolla. Ylhäällä eri kokoisia kauniita kirkkaita lasihelmiä, keskellä jotain Venetsia-aiheisia kolikoita ja alhaalla jotain ruskeita muovihelmiä. Otin lähinnä ketjun takia tuon viimeisen, mutta enköhän noille helmillekin käyttöä keksi joskus.

2 kommenttia:

vadelma kirjoitti...

Noi lusikat!
Mulla on pentuna taitoluistelupalkintoina saatuina noita läjä jossain kaapissa :D Niissä on hienot kaiverrukset kans...

Gesi kirjoitti...

Ainiin, en ehkä valaissut kaikkia lukijoita lusikoiden käyttötarkoituksesta. Lusikoista nimittäin saa tuunattua ihania lusikkakoruja! Eli nämä lusikat ei mene kahvipöytään. :)

Lusikan tuunauspostauksessa esimerkki: http://helmitarinoita.blogspot.com/2010/03/tuunausta.html

Ps. vadelma: Saisinpa sun lusikkaläjän omakseni.. :)