6. syyskuuta 2010

Viisi lempiblogia

Kävi niin ikävä homma, että sain jännetupentulehduksen oikeaan käteeni. Nyt täytyy jonkin aikaa olla tekemättä koruja, mutta blogia en aio olla päivittämättä. Kai sitä voi postata vaikkei ole esiteltäviä koruja. :) Sitäpaitsi viikon sairaslomalla saattaisi tulla muuten aika tylsää.

Ajattelin esitellä teille viisi lemppari korublogia, joita seuraan ja joista inspiroidun. Seuraan tietenkin useampaakin kuin viittä, mutta ei makeaa mahan täydeltä. ;)

1. Fine van Brooklyn vetoaa jollain erityisellä tavalla minuun. Lealla on ihanan omaperäisiä koruja ja upeita kuvia, joissa kaikissa on ihana vanhan ajan tunnelma. Glamouria ja maalaisromantiikkaa, ah täydellistä!
Harmi, että kirjoittaja päivittää blogia suhteellisen harvoin, mutta aina kun se tapahtuu olen kuin taivaassa. <3

 


2. Onnea on... Anun ihana blogi! Vintagekorujen ja helmien paratiisi. Anu tuunaa paljon kirppislöytöjä uusiksi koruiksi ja hankkii jostain aivan ihastuttavia vintagehelmiä. Oon niin kateellinen, kun en ite tiedä oikeita apajia mistä sellaisia saisi. Tämä bloggari on myös velho kieputtamaan, kuten alla näkyvästä kuvasta voi päätellä.


3. Sirpaleen blogissa pääsee ihastelemaan äärettömän taidokasta kädenjälkeä (erityisesti kieputtelun saralla) sekä upeita kivihelmiä. Tekijä satsaa laatuun ja sen näkee jo kauas. Korut ovat romanttishenkisiä sekä hyvin naisellisia. Vaikka en yleensä osta koruja muilta, Sirpan korujen kanssa voisin tehdä poikkeuksen milloin vain.
Edit: Nyt voit voittaa Sirpaleen kauniit ruusukorvakorut, käy osallistumassa arvontaan.

4. Anian raikkaan kauniisiin koruihin ja etenkin silmää hivelevän upeisiin valokuviin jää koukkuun hetkessä. Antaisin vaikka oikean käteni, jos osaisin kuvata edes puoliksi yhtä hyvin kuin hän. Blogissa pääsee korujen lisäksi ihailemaan kauniita makrokuvia esimerkiksi kukista ja hyönteisistä.


5. Tunnustusta täytyy antaa tietenkin myös sille ensimmäiselle korublogille, jota aloin seuraamaan. Nimittäin Helmetille! Outi tekee kauniita koruja, joista olen saanut paljon inspiraatioita vuosien varrella. Ilman Outin ylläpitämää helmetin foorumia en varmasti olisi oppinut yhtä paljon korujen teosta. Suosittelen kaikkia koruharrastajia tutustumaan tähän kattavaan foorumiin. Neuvoa ei kannata pelätä kysyä helmettiläisiltä, he auttavat aina mielellään. :)
Mitkä ovat sinun lempiblogisi? Suositelkaa ja laittakaa kauneus kiertämään!

1 kommentti:

Nafisan kirjoitti...

Auts! Parantelemisia. Jännetupintulehdus on yksi pelkolistani pahimmista terveyteen liittyvistä uhkista.