4. huhtikuuta 2011

Amerikan tuliaisia

Äiti tuli lauantaina kolme viikkoiselta Amerikan reissulta ja toi vähän tuliaisia. Koska en ole tehnyt koruja, esittelen vähän tuliaisia. :)
Äiti matkusti ympäri etelävaltioita ja vieraili intiaanien reservaateissa. Suurin osa tuliaisista on hankittu käsityöläisiltä, joten näitähän siis kelpaakin esitellä juuri täällä.

Kyllä äiti tietää mitä tytär odottaa reissuilta. No helmiä tietenkin! Niitä ei vain joka paikasta tahdo oikein löytyä. Silloin mami ottaa näitä perusrannekoruja, joista voi purkaa helmet käyttöön.
Hiekanväriset kivet ovat varmaankin maisemajaspista ja punaiset brecciated jaspista. Nämä piti ehdottomasti kuvata juuri tämän alustan päällä, kun ovat ns. huudeilta. :)

Jostain kylästä ostettu unisieppari. Jade sai vaaleanpunaisen pienemmän siepparin, mutta siitä ei ole kuvaa.


Käsinmaalattuja savieläimiä. Kilppari on Jaden ja kissa mun.
Äiti on ilmeisesti mieltynyt taiteilija Laurel Burchin tekemiin asusteisiin. Sain reissusta kissalaukun tuon joululahjaksi saadun kukkaron kaveriksi. Miau!


Nämä saviriipukset äiti osti joskus pari vuotta sitten Perusta Titicaca järveltä. Piti esitellä nyt nämäkin tässä samassa postauksessa, kun sain ne vasta eilen. No tuliaisiahan nekin...tavallaan.

No oli mulla vielä yhdet esittelemättömät sulkakorvikset. Sopii hyvin näiden inkkari-ihanuuksien perään. ;)
Odottelen jo kieli pitkällä seuraavaa, värikkäämpää sulkalähetystä. ;)

2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Kivoja tuliaisia:-)

Mags kirjoitti...

Aivan mahtavat perulaisriipukset, kadehdin! :-)