8. toukokuuta 2011

Paras äitienpäivälahja

On vielä pakko tehdä toinenkin postaus tänään - ihan vaan siksi että olen tästä niin täpinöissäni!
Koko viikon kestänyt urakka on nyt ohi. Tulos on tässä - saanko esitellä: Pinkki paholainen!


Skootteri ei ole uusi, ostin sen viime kesänä Isabellalta. Mopo ikävä kyllä varastettiin loppukesästä, mutta parin viikon jälkeen se onneksi löytyi. Varkaat olivat tosin kohdelleen beibeäni melko väkivaltaisesti, joten kunnostus-urakkaa riitti. Veljeni ja isäpuoleni sattuvat onneksi olemaan kaksipyöräisten asiantuntijoita, joten skootteria ei tarvinnut viedä kalliiseen huoltoon ollenkaan.
Halusin myös maalata mopon, hopeinen ulkomuoto ei oikein miellyttänyt alkujaankaan. Metsästin metallinhohtoista turkoosia maaliväriä, mutta koska sellaista ei ollut saatavilla, päädyin fluoro pinkkiin, aika tyttöskode siitä sitten tulikin. :)
Eikä muuten ole kellään samanlaista! Toivottavasti nyt kukaan ei pölli sitä tai jos pöllii niin löytyypähän helpommin! :D

Vielä pari kuvaa maalausvaiheista:


Hyvä Team Grani!

Ajettiin Jaden kanssa skootteri tänään kotiin. Matkaa kertyi parikymmentä kilometriä. Olipas aika mahtava fiilis ja upea ilmakin sattui sopivasti.
Olen niin iloinen, että sain kultani takaisin kotiin. Vieläpä ihan tuliterässä kunnossa! En voi kuvitella parempaa äitienpäivälahjaa! ♥

Ei kommentteja: