26. toukokuuta 2011

Uudestisyntymisiä

Teen myös jonkin verran korukorjauksia, silloin jos pyydetään.  En tosin mainosta sitä yleensä kovin paljoa, koska pelkään että saan liikaa korjailuproggiksia. Korjauksia on mukavinta tehdä silloin, kun saan lisätä koruun jotain omaa ja uutta. Silloin koen tekeväni luovaa työtä - sitä mikä koruilussa on minulle koko homman juju.

Työkaverini M (joka on muuten tällä hetkellä paras asiakkaani) tilasi ison satsin koruja ja samalla lupauduin korjaamaan myös erään vanhan kaulakorun, jonka lukko oli rikkoutunut.

Tässä koru ennen korjausta.
Ja tässä korjauksen jälkeen. Kaulakorua en muuttanut mitenkään, mutta tein pyynnön mukaisesti koruun sopivat korvikset, jotka nappasin kaulakorusta.

Toinen kolleegani (joka on myös erittäin hyvä asiakas) toi myös eräänä päivänä vähän korjattavaa.
Tässä koru ennen tuunausta...
... ja tuunauksen jälkeen.
S pyysi lisäämään pari roikuskelevaa helmeä joihinkin väleihin ja pidentämään sopivilla helmillä korua hieman. Lukon jouduin vaihtamaan kokonaan, koska alkuperäiseen olisi käynyt vain nyöri ja valitettavasti en hallitse helmisilkin solmimista (juu tiedän, noloa).

Sellaista tänään. Nyt Mustikkamaalle grillaamaan Jaden luokkakavereiden ja vanhempien kanssa. Ihanaa että huomenna on lomapäivä!

Ei kommentteja: