5. marraskuuta 2011

Pimeyden uhri

Bloggaaminen alkaa olla tosi hankalaa näihin aikoihin. Ainakin meikäläisellä, joka kuvaa korunsa aina luonnonvalossa. Valo ei vaan yksinkertaisesti riitä hyviin kuviin enää siinä vaiheessa kun olen päässyt töistä kotiin ja joskus päivätkin on niin harmaita, että kamera huutaa valon puutteesta. Kuvaan puolijärkällä, jossa ei voi säätää valotusaikaa, joten voitte kuvitella miten hankalaa hämäräkuvaus sillä on.
Pakko ilmeisesti hankkia ihan oikea järjestelmäkamera tai jotain kuvausvaloja. Vinkkejä otetaan vastaan! Painiiko muutkin pimeysongelman kanssa?

Viikonloppu, jes! Vihdoin sain räpsittyä kuvat vielä valoisan aikaan tällä viikolla syntyneistä koruista. Käsi on edelleen vamma, joten pujottelua on tullut enimmäkseen harrastettua. Tänään kuitenkin tartuin pihteihin ja väkersin pitkästä aikaa korvikset! Ihanaa vaihtelua. :)
Korviksissa Balin hopeiset linkit, mv-helmiä ja sitriinibrioletit.


Kaulakoru fluoriittisiruista ja kirkkaista lasirondelleista


Korallia ja mustia lasihelmiä kahdessa rivissä. Harmitti etten käyttänyt lasihelmien sijasta onykseja. Pitänee purkaa ja vaihtaa.
6 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Minä ainakin painin valo-ongelmien kanssa..jo aamulla on niin pimeä ettei tee mieli edes yrittää kuvata mitään. ei kyllä korujakaan tule tehtyäkään niin paljoa kuin tavallisesti, tuntuu ettei valo riitä siihenkään! :( Kauniita koruja kuitenkin ja hyvät kuvat :)

Helinä kirjoitti...

Kauniita koruja olet tehnyt, tosi kiva tuo punamusta:-)

Tanja kirjoitti...

Ihanainen tuo fluoriittikoru :)

kuparikukka kirjoitti...

Nyt on ollut varmaan pari viikkoa pelkkää sumua ja hämärää, se ei kyllä innosta kuvaamaan... Mutta hyvin olet saanut näiden korujen kauneuden ikuistettua! :)

anna kirjoitti...

mulla on käytössä ihan peruspokkari, mutta olen ottanut siihen lisäavuksi tämän parolan asemalla aikoinaan olleen vinkin http://parolanasema.blogspot.com/2009/12/7-valokuvauksen-salainen-apuvaline.html lisäksi sitten kirkastan kuvia vähän photarilla. joskus kuvista tulee kuitenkin sellaisia sineertäviä, niiden korjaamiseen en ole vielä keksinyt mitään kun se sinertävyys ei ihan vaan kirkastamalla häviä...

Gesi kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista. Tuota Annan vinkkilinkkiä pitänee kyllä testata hyvinkin pikaisesti. Edullisempi niksi kun uuden kameran tai valojen hankkiminen!