26. lokakuuta 2011

PujoPujoVirkVirk

Hyviä uutisia! Käsi alkaa olla jo parempi! Sain jonkun vahvemman lääkityksen, joka sinänsä ei ole niin hyvä asia, mutta ainakin se tuntuisi tehoavan hyvin tuohon vammaani.

Eilen oli taas pujottelupäivä. Vähän alkaa tuo tekniikka tympiä jo, mutta lääkäri on ehdottomasti kieltänyt pihdeillä vääntelyn siihen asti kunnes käsi on täysin parantunut. Sittenkin täytynee ottaa iisisti niiden kanssa.
Ihan peruspujottelu helmiäislasihelmistä ja savukvartsista joiden väleissä messingin värisiä siemenhelmiä. Vähän vanhanajan henkeä oli tarkoitus saada mukaan, toivottavasti onnistui. :)
Tämä seuraava ihanuus ei ole minun tekemäni, mutta haluan sen huiman upeana käsityönä täällä silti esitellä. Neulomisen mestari, ystäväni N virkkasi minulle mittatilaustyönä uuden maton makuuhuoneeseen. Eikös olekin mielettömän hieno?!  Maton halkaisija on 140cm, joten ei ole ihan pienimmästä päästä.

Minttu on aivan yhtä rakastunut mattoon kuin minäkin. Ehkä jopa hieman enemmän, kuten kuvasta voi päätellä. 
7 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Paranemisia! Tuo on niin ikävä "ammattitauti". :| Ihastuttava matto! Ex-kissan omistajana ymmärrän kissasi hullaantumisen mattoon! Korussasi on hienosti Vintage-henkeä!

KatMan kirjoitti...

Kaunis koru, löytyy kyllä vanhanajan henkeä paljon! Ja matto on hieno :)

Amalia kirjoitti...

Paranemisia <3 Itsekin jonkin sortin rannevikaisena tiedän mistä on kysymys. Pahimmillaan käsi ei kestänyt mitään painoa, oli siinä taiteilemista kun yritti vasurilla kaffepannua kallistella.

Kauniit sävyt korussa ja matto on oikein kaunis.

Henna kirjoitti...

Hyvä, että käsi alkaa olemaan parempi. Tosi kauniit värit tuossa korussa! Ja matto on upea!

Gesi kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista ja sympatioista käden suhteen. Kyllä tää tästä! :)

NoitaMuorin Korupaja kirjoitti...

Koitappa siihen jännetuppitulehdukseen, että käytät hopeaketjua kädessä. Itellä uusiutu ja uusiutu aina vähä välii, aloin käyttää 925-ketjua ranteessa, yötä-päivää, niin ei oo tauti sen koomin vaivannu.. Vaikka kuinka käyttää vasaraa, pihtejä, sahaa jne..

Gesi kirjoitti...

Oho, aika mystiseltä kuulostaa. Pitänee kokeilla!