19. joulukuuta 2011

Nimilaattoja

Flunssainen viikonloppu kului pitkälti sohvan pohjalla virkaten ja tietenkin näin joulun alla tilaustöiden parissa. Nimilaattoja tuli tehtyä yksi jos toinenkin. Tuntuvat olevan suosittuja lahjakoruissa.

Jaden kaveri Elina sai eilen tällaisen kaulakorun synttärilahjaksi. Piti tehdä samanmallinen kun Jaden omassa korussa


Tässäpä tämä tilaustyönä tehty joululahjakoru. Sain onneksi tilaajalta luvan julkaisuun, vaikka tämä lahjaksi meneekin. Ei kai pitäisi olla pelkoa siitä, että saaja törmäisi tähän blogiin. Hope not! :)

Tästä tulikin hirmuisen kiva malli. Hopeaketju menee tuosta renkulasta läpi, joten korussa ei ole varsinaisesti mitään lukkoa. Tämä näyttää tosi kivalta kaulalla. Pitänee räpsäistä huomenna vielä kaulakuva paremmassa valossa. Tosin koruun tehdään vielä pari muutosta - oranssi kristallibrioletti vaihdettiin ruskeaan ja ketjua lyhennetään hieman. Nimilaatoissa korun saajan lasten nimet, eli kyseessä on ns. äitiyskoru. Helminä vuorikristalli -ja lasibrioletit, swarovskin kristalli, sitriini ja makeanvedenhelmet sekä pieni Balin hopeariipus, mihin on upotettu makeanvedenhelmi.Kuvissa pikkuisen epätarkkaa jälkeä havaittavissa. Vähän oli harmaa päivä taas tänään... Koru on kyllä luonnossa paljon kauniinpi.

5 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Varmasti mieluinen koru:-)

Henna kirjoitti...

Todella kaunis!

kuparikukka kirjoitti...

Kaunis ja ihanan herkkä koru! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniita koruja! :)

Meke kirjoitti...

Kauniita ovat minunkin mielestä. Nimilaatat ja muutkin kaiverrukset on tosi suosittuja tänä päivänä. Kiva idea tuo hopealariat.