29. helmikuuta 2012

Kierrätyskeskuslöytöjä ja sulkia

Kylläpäs on nyt laiskottanut blogata ja koruilla. Olin viime viikon lomalla, enkä tehnyt yhtään korua. Paitsi viikonloppuna kivenistutuskurssilla Lahdessa. Siitä enemmän toisessa postauksessa myöhemmin. ;)

Lomalla kävin kuitenkin huonekalukaupoilla mm. kierrätyskeskuksessa ja Ikeassa. Tärkeinpänä hakusessa oli jonkinlainen kaappi kaikille korutarvikkeilleni, jotka lojuivat pahvilaatikoissa vielä kuukausi muuton jälkeen. Tein ihan huikean löydön kierrätyskeskuksesta, nimittäin matkaan tarttui vanha vitriinikaappi joka on jopa Suomessa tehty! Joku oli sen ilmeisesti itse petsannut ja lakannut, koska pinta on vähän epätasainen. Minua se ei haittaa - oikeastaan päin vastoin. Pinta on ihanan eläväinen tuollaisenaan.

Ja arvatkaas mitä? Kaikki korutarvikkeeni mahtuivat kaappiin! Olen niin onnellinen!
Kierrätyskeskus palkitsi jälleen myös parilla uusiokäyttöön menevällä korulöydöllä.

Kivihelmiä pitkässä nauhassa, 0,50€Tämä oli löytö! Erikoinen solmumainen messinkiketju. Tämä on tooosi pitkä ja ainakin minusta tosi hieno! Ja hinta tälläkin vain 0,50€!
Eilen tein pitkästä aikaa vähän korujakin. Tilasin hiljattain huikean värikkäitä sulkia, joista tein kokeeksi oranssit ja siniset korvikset. Tulossa on lisää sulkakorviksia, kaulakoruja ja hiuskoristeita jahka ehdin näpertää. Voi, että miten sulista tuleekin keväinen mieli!


Olipa kiva, että näissä sulissa oli niin ohut pää, että sain ujutettua pienireikäiset lasihelmet niihin! Vähän vaihtelua puuhelmille. :)
Sulkien värit on muuten todella näin kirkkaat. En ole muokannut kuvia juuri ollenkaan.

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Vau mikä aarrearkku, eikun kaappi :) Edellisen postauksen värikäs setti on huiman kaunis!

outiriina kirjoitti...

ihana aarre tuo kaappi (entisöinnin harrastaja kateudesta vihreänä täällä pihisee...) mulla on itelläni juurikin tuon näköinen kaulanauha, äitini on sen joskus ulkomaan matkaltaan tuonut. oliskohan israelista, en muista varmasti. ja kaunis on tuo ketjukin. upeita löytöjä :)

Paula - Silbii kirjoitti...

Wow, mikä kaappi!

kuparikukka kirjoitti...

Ihana kaappi, tahtoo kanssa! Ja sulkakorut on tosi kivat, niin näyttävät!

Gesi kirjoitti...

Kyllähän tuota kaappia täytyy rakastaa <3. Kiitos kommenteista!