6. helmikuuta 2012

Elossa!

Blogihiljaisuutta on kestänyt muuttoni takia jo tovin. Toivottavasti kukaan ei ole epäillyt blogin lopettamista tai bloggaajan kuolleen. Elossa ollaan!

Pari viikkoa on mennyt uutta asuntoa järjestäessä, mutta totta puhuen vähän kauhulla olen miettinyt koruilun uudelleen aloittamista. Työpöydän puuttuminen hankaloittaa kummasti asioita, tänne uuteen pienempään asuntooni kun ei moista oikein mahdu. Kaikki helmet, korut ja tarvikkeet ovat edelleen kolmessa isossa pahvilaatikossa tuossa olohuoneen lattialla, enkä oikein tiedä mitä niille tekisin.

Perjantaina helmitärinät iskivät vihdoin niin sietämättömänä, ettei auttanut kun kaivella laatikoista helmet ja tarvikkeet keittiön pöydälle ja tehdä pikaisesti pari korua ensihätään.Rannekoru sekalaisista, mutta samanmuotoisista kivihelmistä. Lajikkeista ei hajua. Helmet tilasin yhtenä nauhana kyllä, mutta taisin unohtaa katsoa mitä se piti sisällään.
Lukko ja muut osaset yllättäen messinkiä. :)
Samasta nauhasta käytin vielä yhdet turkoosit, kauniskuvioiset helmet korviksiin. Koukut ja muut osat hopeaa.Toivotan kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi Helmitarinoiden pariin. Sadan lukijan rajapyykki menikin rikki pari päivää sitten! Lupaan tästä pikkuhiljaa ryhdistäytyä muuton jäljiltä ja herätellä muutenkin koko alkutalven uinunutta inspiraatiotani.
Sadan lukijan kunniaksi luvassa mahdollisesti pieni arvonta jossain välissä kun saan aikaiseksi näperrellä jotain arvottavaa. ;)

7 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Kauniin murretun sävyisiä helmiä tuossa rannekorussa! Myös korvikset on ihanat. Onnea sadan lukijan rajapyykistä, ihan huikea määrä lukijoita! :)

Nafisan kirjoitti...

Hih, hämmästyttävästi juurikin tänäaamuna, ennen kaupungille lähtemistä, ajattelin sinua ja blogiasi, kaipasinkin tänne paluutasi! Onpas herkulliset sävyt rannekosussa. ♥ Hieno lukijamääräkin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kivat värit molemmissa! Tuosta rannekorusta tulevat mieleen kevätrakeet eli ne pääsiäisen aikaan myytävät karkit. :)

Helinä kirjoitti...

Kauniit helmet olet tonkinut laatikoistasi:-)

Marjo Pee kirjoitti...

Sama juttu, elämä on pitänyt kiireisenä eikä koruja ole juurikaan syntynyt kunnes viime viikolla. Vaan upea avaus sinulla kevääseen, lisää odotellessa!

Tanja Janhunen kirjoitti...

Kauniita helmiä, kaunis koru :)

Gesi kirjoitti...

Olipas ilahduttavan paljon kommentteja ja kauniita sanoja, Kiitos! <3