21. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Ohops. Tulipas taas pieni bloggaustauko ihan vahingossa. No ei anneta sen häiritä.

Voi että miten mulla on ollut kevättä rinnassa tänään! Oli niin kaunis päivä auringonpaisteineen ja olo oli jotenkin seesteinen, levännyt ja onnellinen. Kevät vaikuttaa kyllä korujenkin syntymiseen. Inspiraatio heräilee horroksestaan ja lisäksi on niin paljon helpompi kuvata korut. Tuntui mukavalta, kun tänäänkään ei tarvinnut kiirehtiä kotiin, että ehtii ennen pimeän tuloa.

Tässäpä pari värikästä kevätkorua.

Punaisia magnesiittirondelleja, amatsoniittimöhkäleitä ja hopeaa. Olen tehnyt aiemminkin koruja näillä vastaväreillä. Toimii!Etsystä tilattuja jumalaisen kauniita lasirondelleja. Ei varmaan yllätys, että rakastan näitä! Seurana kevyesti patinoitua hopeaa.
Tuli yhtäkkinen tarve tehdä itselle violetti korusetti. Rannekorusta halusin tosi simppelin, enkä lisännyt noiden akaattien seuraksi muita helmiä. Väleissä pikkuisia Balin hopeahelmiä. Lukko myös Balin hopeaa.

Rannekorun kaveriksi tein nämä korvikset. Näissä ametistia, kun ei ollut tuota akaattia pienessä koossa.
Balin hopeaa näissäkin, nimittäin nuo korvispohjat.


7 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

erityisesti tykkään molemmista korviksista - tuossa eka parissa väriyhdistelmä yllättää, en olis itse hoksinut tuota kokeilla, mutta hyvin toimii :)

Miina kirjoitti...

Oi miten värikkäitä koruja! Tuon ensimmäisen rannekorun väriyhdistelmä on kyllä huikea, ja niin kuin jo sanoit, se toimii! :) Violetti rannekoru ja korvikset on i-h-a-n-i-a!

Ja iiks, mistä mistä saa noin ihania lasihelmiä? Jokohan minunkin pitäisi laittaa se helmitilaus menemään... olen yrittänyt käytellä jämiä jo niin kauan että kyllästyttää!

sole kirjoitti...

Ihanat varsinkin nuo oranssi-vihreät korvikset, ekassa rannekorussakin on tosi kaunis väriyhdistelmä.

inkku kirjoitti...

Kaikki on tosi nättejä mutta myös minuun vetoaa tuo vastavärisyys, siinä on vaan jotain niin raikasta ja kesäistä!

Gesi kirjoitti...

Miina: Etsystä löytyy ainakin tosi kivoja lasihelmiä. Haet vaan sieltä "shops" osiosta "glass beads" yms. muilla vastaavilla hakusanoilla.

Kiitokset kaikille kommenteista!

Amalia kirjoitti...

Upea väriyhdistelmä rannekorussa <3 Lasirondelli korvikset on ihan huippu ihanat!!

kuparikukka kirjoitti...

Upeita kaikki, mutta erityisesti mua kiehtoo nuo vastavärit! Ihana pirteä rannekoru!