28. maaliskuuta 2012

Sekasikiö

Monesti tekee mieli tehdä sellainen rouhea koru, joka olisi sommittelultaan epäsymmetrinen, huoleton, värikäs ja rönsyilevä. Moisen korun tekeminen osoittautuu joka kerta yllättävän vaikeaksi, eikä mennyt ihan helposti tälläkään kertaa. Halusin että korussa jokainen helmi olisi erilainen, joten etsiskelin sopivia helmiä varmaan pari tuntia. No okei, on siellä joukossa muutama samanlainen messinkihelmi kylläkin..

Lopputulos ei siltikään ole ihan sellainen mitä hain! Miksi tämä ei ikinä onnistu?
Aika monta kuvaa tuli kuitenkin otettua. :)

12 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

kaunis koru :) oon samaa mieltä, vaikea on tehdä tuommoinen kaunis, epäsymmetrinen, ja kumminkin tasapainoinen koru... sinä oot kuitenkin onnistunut :))

sole kirjoitti...

Tuo joka tapauksessa näyttää oikein onnistuneelta, vaikka ei olisikaan sitä mitä alunperin oli tarkoitus. Hienot värit ja muodot. Mulla on samat fiilikset melkein joka korun kohdalla, ja monet tehdään useampaan kertaan uusiksi :)

. kirjoitti...

Silti minusta sait tehtyä kauniin korun. Minullakin se sama ongelma symmetrisyyshakuinen kun olen. T:) Koralli

Jaana kirjoitti...

Kaunis koru, ihanat värit!

Miina kirjoitti...

Minusta olet kyllä onnistunut oikein mainiosti! Koruhan on tosi hieno. ja värikäs. ja epäsymmetrinen. ja rouhea. ja huoleton ja rönsyilevä. :D Juuri sitä mitä haitkin ;)

Olen itse myös haaveillut osaavani tehdä jotain tuollaista mutta en ole vielä uskaltanut. Enkä osannut. :D Pitänee jatkaa harjoituksia ;)

Sipu kirjoitti...

Ihana! Tää jotenki sykähdytti.

Tanja Janhunen kirjoitti...

Ihanan runsasta materiaalien käyttöä :) kaunis kokonaisuus.

Gesi kirjoitti...

Kiitokset taas runsaista kommenteista! Olen kyllä melkein tyytyväinen lopputulokseen. Pitää harjoitella rouheita koruja vielä lisää. :)

inkku kirjoitti...

Samaa mieltä siitä että epäsymmetriset ja runsaat korut on vaikeita tehdä! Mutta tää on kyllä kaunis, ja mun silmissä ihanan runsas. :)

Marjo Pee kirjoitti...

Ihana koru! Mä nimesin sut One lovely Blog Awardsiin, jos haluat välillä "kirjallista" haastetta! http://allthenicethingsmadefor.blogspot.com/2012/04/7-x-mina-eli-one-lovely-blog-award.html

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava koru! Ei tulisi ehkä ensimmäisenä mieleen yhdistää oranssia sinivihreään, mutta tuohan toimii aivan loistavasti! :)

Peikkonen kirjoitti...

Minusta tämä on tosi namunen!