15. elokuuta 2013

Häähumussa

Ystäväpariskuntani menee naimisiin ensi lauantaina. Vaikka minua ei tällä kertaa pyydetty tekemään morsiamen hääkoruja, innostuin eilen väsäämään muutamat hääkorut ihan muuten vaan.
Mainittakoon, että oma häävierasmekkoni saattaa olla valkea ja kukkakuvioinen, joten voi olla että valitsen näistä koruista jotkut mekon kanssa. Olen koko viikon pähkäillyt, onko sopivaa pukeutua vaaleaan mekkoon, mutta kyseltyäni asiaa kavereilta ja etsittyäni netistä kaiken maailman hääetikettejä, olen melko varma, että mekko on ihan passeli. Onhan siinä niitä kukkasia - monen värisiä pikkukukkia. Mutta kertokaa ihmeessä, jos teillä on vielä sanottavanne asiaan. :)

Mags haastoi tuossa jokunen aika sitten kaikki kanssakoruilijat mukaan ÄÄH -projektiin (ÄläHilloaHelmiäsi), joten minäkin päätin raottaa NERIK -laatikkoni (NäitäEnRaaskiIkinäKäyttää) kantta ja kaivaa sieltä nämä viimeiset Balin hopea -korvistapit, joihin on upotettu makeanvedenhelmet. Lisäksi nappasin Nerik -laatikosta nuo pikkuiset Balin hopeaosaset, jotka killuvat korvisten päissä. Niissäkin makeanvedenhelmet.Haluisin tehdä iiiihan perus rannekorun mv-helmistä. Oli muuten vaikeaa! Monesti olin tunkemassa väleihin "ihanpikkuisenvaan" jotain, mutta sainpahan sen alkuperäisen idean toteutettua. Valkoisten makeanvedenhelmien väleissä 2mm hopeahelmiä ja lukoksi valitsin tietenkin sydämen muotoisen kappaleen hääteemaa ajatellen.

Näitä seuraavia koruja en ole tehnyt ihan äskettäin, mutta en usko esitelleeni niitä täällä blogissani aiemmin. Korvikset on tehty jopa niin kauan aika sitten, että hopeassa on havaittavissa aikamoista tummumista. Mutta minä tykkään - patinasta meinaan.
Pistetäänpä nämä nyt tähän samaan hääsoppaan mukaan.

Balinhopeaa ja helmiäislasipisarat

Balin hopeiset linkit, joihin istutettu mv-helmet sekä pieniä valkeita mv-helmiä

Siiven muotoiset Balin hopea -linkit, joissa myöskin makeanvedenhelmi-istutukset. Eli samat mausteet kuin edellisissä

Hyvin samankaltainen malli, kuin ekan kuvan korviksissa, mutta keskimmäisenä elementtinä vuorikristallit. Näissäkin pareissa pienenpieni ero noissa päätyosissaOlipas siinä valkoista korua kerrakseen. Huh. Alkaa jo jännittämään nuo häät. En ole sellaisissa pitkän aikaan ollutkaan! Parasta kuitenkin on, että tämä pari saa vihdoin toisensa. ♥ Se tyyppi, joka vakuuvarmasti vetistelee siellä olen sitten minä.

11 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihan mielettömiä! Mun onkin jo ollut ikävä sun postauksia :)

Miina kirjoitti...

Miten ihania koruja ja korviksia! Ja erityisesti nuo korvistapit, en tippaakaan ihmettele jos ovat NERIK-rasiaan päätyneet! :D Mielettömän kauniita nämä valkoiset makeanvedenhelmet yhdistettynä balin hopeisiin osiin :)

Veera K kirjoitti...

Oi kuinka ihania koruja ♥ Minunkin NERIK-rasiassani taitaa olla paljon helmiä, saa nähdä milloin tohtii käyttää :D Itse en uskalla häihin laittaa valkoista enkä mustaa juhlamekkoa. Täytyisi aina tietää morsiamen näkemys, että saako hänen mielestään ko. värejä käyttää. Viime häissä en nähnyt kellään valkoista mekkoa, mutta 3-4 henkilöllä oli mustat mekot. Minusta musta on aika hautajaisväri ja joku morsian voi tulkita mustan värin mekossa jonkinnäköiseksi vastalauseeksi.

Gesi kirjoitti...

Kiitokset mieltä lämmittävistä kommenteista :)

Kokovalkoinen mekko olisi tosiaan paha etikettivirhe, kuten kokomustakin. Kukkakuviointi kuitenkin pelastaa. Morsiameltakin on saatu jo siunaus tälle mekolle, eli nou hätä :)

Eila kirjoitti...

Niin upeita kaikki! Meidän perhe menee myös huomenna häihin:)

Henna kirjoitti...

NERIK-laatikkoa pitäisi varmaan itse kunkin hieman perata :)
Ihanaa valkeaa hempeilyä, kauniita kaikki!

outiriina kirjoitti...

oi miten kauniita :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Eila, Henna ja outiriina <3

Peikkonen kirjoitti...

Ekat korvikset on ihan älyttömän upeat!

inkku kirjoitti...

Onpa upeita korviksia kaikki! Helmet. <3

Gesi kirjoitti...

Kiitos Peikkonen ja inkku <3