29. elokuuta 2013

Kulta kultasein

Hairahdin jostain syystä tekemään parit kullanväriset korut pitkästä aikaa. Tietämättömille tiedoksi - kulta ei ole todellakaan minun juttuni. Eikä oikeastaan kuparikaan. Joudun joka kerta pinnistelemään todenteolla, jotta kultaisesta korusta ei tulisi liian tunkkainen tai mummomainen. Niin tälläkin kertaa.

Lopputulos ei omaan silmään ole liian tunkkainen tai raskas. Kepeyttä tuovat kirkkaat vuorikristallit ja swarovskin kristallit. Muina materiaaleina lilaksi värjättyä jokikiveä ja lasihelmiä. Söpö liskoriipus on parin vuoden takainen tuliainen Uudesta-Seelannista asti. :)


Pelkän vuorikristallin kanssa kullan väri ei ole ollenkaan liian tunkkainen, vai mitä? :)

Olen pistänyt merkille, ettei blogissa ole varmaan koko kesänä näkynyt peruskorua ihmeellisempää. Ideat on olleet vähän kateissa ja lisähankaluutta tuottaa kyynerpäitäni vaivaava hermovika. Aika helpolla linjalla tullaan varmaan syksykin siis pysymään. Katsellaan sitten monimutkaisempia projekteja uudelleen, kun kädet on paremmassa kunnossa. Onneksi sentään jotain pientä saa tehtyä, enkä ole kokonaan koruilulakossa. :)

Ps. Ensi lauantaina 31.8. Siivouspäivä! Lämpimästi tervetuloa Helsingin Herttoniemeen penkomaan naapurini ja minun vanhoja kamoja. Myynnissä paljon vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja ja varmasti myös vähän koruja ja korutarvikkeita. :) Sijainti -ja muut tiedot meidän myyntispotista löydätte facebook-eventistämme TÄÄLTÄ. Näkemisiin!

5 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Kulta ja kupari eivät ole minunkaan värejäni. Mutta onnistuit tosi hyvin, rannerengas on kaunis ja - kepeä :)

Mia kirjoitti...

Rannekorussa ole tunkkaisuudesta jälkeäkään (tosin ei musta kulta ole tunkkaista taikka mummomaista vaikken sitä juuri käytäkään ;). Todella upeat värit ja raikas koru :-)

Minna kirjoitti...

Upeat korut sait aikaan! Tykkään erityisesti korviksista vaikkei kulta ole yhtään minunkaan juttuni :)

Eila kirjoitti...

Kaunis on varsinkin tuo rannekoru, Ja mitäs vikaa on mummomaisissa:)
No joo,vitsivitsi!
Itselle en tee kullanvärisiä , mutta aina joskus saan tilauksia, ja silloin on väännettävä:)

Gesi kirjoitti...

Niin totta! Mummomaisuus onkin ollut in jo aika pitkään. Ei mummoissa tai mummomaisuudessa itseasiassa ole vikaa. Vain tunkkaisuudessa :)

Kiitos kaikille kommenteista! Piristävät kyllä mieltä niin, että tekee mieli vääntää lisää koruja :)