20. syyskuuta 2013

Triplakvartsit

Rentouttavaa perjantai-iltaa rakkaat lukijat! Tervetuloa myös kaikki uudet korufanit. :)

Nyt taisi tulla se hetki, että teki mieli tehdä se vähän isompi projekti. Inspiroiduin kolmen kvartsin yhdistelmästä: savukvartsista, kirsikkakvartsista ja vuorikristallista. Viimeiseksi mainittukin on kvartsi suomenkielisestä nimestään huolimatta (clear quartz).

Päätin olla pitämättä kiirettä, linkitellä korua hissukseen eteenpäin, käsiä liikaa rasittamatta. No kuinkas kävikään - innostuin liikaa ja koruhan valmistui parissa tunnissa. Ja nyt vähän käsiä kolottaa, tietenkin. Hopealankaa tähän kului ihan laittoman paljon. Hopeapihi sydämeni itki jokaisella katkaisupihtien nipsaisulla, nyyh.

Innostuin myös kuvailemaan korua romanttisen rekvisiitan kanssa. Pitäisi panostaa erilaisiin kuviin hieman enemmänkin, mutta olen pohjimmiltani laiskanpuoleinen. Harmi kun aurinko ehti mennä piiloon juuri kun olin saanut kuvauspisteen kasattua valmiiksi. Olisin halunnut tähän hieman kuulasta (ei suoraa) auringonvaloa, mutta ei sitten! Näillä mennään.

Näissä pitsikuvissa koru ei ole vielä täysin valmis. En malttanut olla kuvaamatta välissä :D


Ilostuin kovasti, kun mallailemani pieni vuorikristallisydän mahtui tuohon kauan hillottuun Balin sydänkehykseen. Kehys vaatii juurikin sydämenmuotoisen helmen, enkä yhtäkään kokeilemaani helmeä ole koskaan tuohon saanut menemään, paitsi nyt! Win!

Koru on pitkä, juuri sen mittainen millaisia tykkään käyttää. Olen haltioitunut noista väreistä, joten mietin vielä pidänkö tämän itselläni vai laitetaanko myyntiin. Kyllä saattaisin luopuakin, jos joku on kiinnostunut. :)

6 kommenttia:

Veera K kirjoitti...

Mukavat maanläheiset sävyt, rauhallinen tunnelma. Kaunis koru, eikä hopea hukkaan mennyt tässä korussa ;)

Tanja Marita kirjoitti...

Kaunis, suorasstaan huokuu tunnelmaa :)

Eila kirjoitti...

Ihanuus, romanttinen, vintage vilahtaa myös mielessäni♥

outiriina kirjoitti...

vintage tuli myös minun mieleeni :) kaunis ja romanttinen koru, juuri niin kuin eila sanoi :))

Gesi kirjoitti...

Vähän sellaista vintage/romanttista henkeä tähän hainkin, ilmeisesti onnistuin! Kiitos kaikille kommenteista! <3

Amalia kirjoitti...

Kauniit sävyt ja todellakin ihanan vintage henkinen.