3. syyskuuta 2013

Korupula

Meinasipas iskeä paha korupula.. minulle! Onkohan tää sellainen juttu, ettei suutarilla ole nyt itsellään kenkiä? Kesällä on päässyt hukkumaan pari käyttökoruani, joten päätin tehdä jotain kivaa lahjaksi itselleni. Pitkästä aikaa! Joskus kannattaa hemmotella itseään.

Olen pyöritellyt jo hetken mielessäni vahvaa vastavärikorua punaisen ja sinisen yhdistelmällä. Kaivellessani korulaatikoita tänään, käsiin osui unohdettu riipus. Ostin tämän 2009 Aasian kierrokselta Bangkokista Chatuchak Marketista. Riipus taisi olla jo alkujaan vähän heikossa hapessa, kuten lähtökuvasta näkyy:

Irroitin rikkinäiset härpäkkeet ja lisäsin uudet helmistä howliitista ja punaisesta jokikivestä. Lopuksi ripustin valmiin tekeleen pelkkään hopeoituun pitkään ketjuun ilman muita toimenpiteitä. Se on kiva!

Jotain messinkistä piti saada myös ja samaisesta laatikosta löytynyt avain alkoi availla inspiraation lukkoja. Tämäkin koru on ihan minua, kuten tuo edellinen. Tällaisia pitkiä kaulakoruja tulee käytettyä oikeastaan aina. Luulen kai, että ne hoikentavat tai jotain :D Tässä korussa tuo avain yltää napaan asti. :)

Korussa messinkiosat, messinkiketju ja kauniita ihania upeita lasirondelleja 


Mikä ihana päivä tänään onkaan ollut! Pyöräilin tänään useamman kilometrin kauniissa säässä, ostin torilta kanttarelleja (joista kohta sapuskaa!) ja tein nämä mieltä piristävät korut. Ei ehkä mitään erikoista, mutta nämä asiat tekivät minut tänään onnelliseksi. Toivottavasti myös teidän päivästänne on löytynyt edes hitunen onnea 

6 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Onpas kaunis tuo tuunattu riipus ja myös tuo avainkoru!

inkku kirjoitti...

Hyvin tuunattu, paljon hienompi kuin alkuperäinen. :) rakastan juuri tuota punaisen ja turkoosin yhdistelmää. Ja avainkorukin on hieno!

Gesi kirjoitti...

Kiitos Helinä ja inkku! Vastaväreillä on tosiaan jotain jännää vetovoimaa.

Eila kirjoitti...

Molemmat ovat ihanuuksia ja varsinkin tuo eka! Parempi näin tuunattuna kuin alkuperäisessä muodossaan:)

sole kirjoitti...

Samaa mieltä, että riipus parani huomattavasti alkuperäisestä, nuo edelliset härpäkkeethän ovat selvästi liian pienet. Kauniit värit.

Gesi kirjoitti...

Kiitos Eila ja sole <3