2. lokakuuta 2013

Sammalmetsissä

Tänään innostuin yllättäen vihreän ja keltaisen yhdistelmästä. Tuntuisivat toimivan loistavasti yhdessä, mutta jostain syystä en ole tainnut aiemmin naittaa niitä keskenään. Hämmentävää.
Kuuden koruiluvuoden jälkeenkin sitä oppii nähtävästi tällaisia perusjuttuja värimaailmoista.

Riipuksena killuu suurehko sammalakaatti, jonka kaveriksi ei harmikseni löytynyt samaa kivilajikkeen helmiä. Korvasin tuon samankaltaisen tummanvihreän kambabajaspiksella. Keltainen kivi on sitriiniä. Koruun uiskenteli vaivihkaa myös hiukan välkehtivää labradoriittia, jonka välkettä oli taas kerran vaikea vangita kuviin. On se velmu kivi!

Laatikoistani ei löytynyt myöskään tarpeeksi paksua hopeaketjua. En ole ostanut minkään sortin hopeaketjua aikoihin ihan siitä syystä, että se tuppaa olemaan niin tyyristä. Ketjua oli kuitenkin saatava, joten vääntelin s-mallisia lenkkejä patinoidusta hopealangasta ja kiinnitin ne toisiinsa. Tadaa! - Köyhän naisen hopeaketju!

Koru on lyhyen mallinen ja asettuu kaulalla tosi nätisti

Kuvia editoidessani aloin epäröimään, onko tuo sommittelu sittenkään toimiva. Luonnossa tuo epäsymmertisyys ei kuitenkaan näytä jostain syystä ollenkaan hölmölle, joten jätetään näin.


Ihanan syksyiset värit, vaikka mitään punaisen sävyjä ei tällä kertaa käytettykään. Sellainen viileä ja hillitty syksykoru, vai mitä? :)

8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tosi kaunis koru, ihanat värit ja kaunis riipus!

Mai kirjoitti...

Koru on oikein kaunis sammaleenvihreän riipuksen kanssa. Epäsymmetrisyys näyttää hyvältä. Olet yrittänyt opetella sitä, vaikka on paljon turvallisempaa tehdä symmetrisiä ratkaisuja. Ja helpompaa ;)

Gesi kirjoitti...

Kiitos kommenteista Johanna ja Mai! Pidän itsekin kovasti korun värimaailmasta. Olkoonkin sitten uusi väriyhdistelmälöytö ja siitä johtuva uusi viehätys ;)

outiriina kirjoitti...

kaunis :) ketjusta tuli juuri koruun sopiva, mukavan rouhea ja yksilöllinen

inkku kirjoitti...

Minusta tämä kyllä toimii, ja väriyhdistelmä on kiva, ei ole tullu itsellekään mieleen että toimisi! Ja ketju on juurikin passeli, ostoketju olisi paljon 'hengettömämpi'. :)

Gesi kirjoitti...

inkku: kiva, etten ollut ainoa ;) tuo itsetehty ketju tosiaan tuo koruun vähän enemmän särmää mitä valmisketjulla olisi ollut tarjottavana.

Kiitos kommenteista myös inkulle ja outiriinalle <3

Amalia kirjoitti...

K-a-u-n-i-s !

Gesi kirjoitti...

Kiitos Amalia <3