30. lokakuuta 2013

Hilirimpsis!

Jollakulla ollut taas vaikeuksia keksiä otsikkoa :D

Harmittaa, että blogia tulee nykyään päivitettyä niin kovin harvoin. Mutta minkäs käsivammaisena teet, kun koruja ei synny enää entiseen tapaan. Kärsin niin pahoista hermosäryistä parisen viikkoa, etten pystynyt edes normi kotihommia tekemään. Sain viikko takaperin kuitenkin lääkityksen jokseenkin kuntoon, joten nyt olen uskaltanut taas pikkuisen varovasti näperrellä jotain korusia - tässäpä näitä olisi!

Taas yksi tätä lasikapussiriipus -sarjaa. Kapussin alla lymyilee jälleen siitä vanhasta Papayan kalenterista leikattu neitokaisen kuva. Helminä värjättyä jadea (4mm ja 6mm), 3mm onykseja ja mustia siemenhelmiä. Metalliosat hopeoituja. Todisteena tämän päiväisestä auringonpaisteesta tuo pieni valojuovakin livahtanut kuvaan. :)


Edelliset pääskyskorvikset olivat varsinainen succee ja ne myytiinkin ennätysnopeasti. Lisää saman tyyppisiä korviksia jäi kaipaamaan niin moni, että aloin kaivelemaan helmikauppoja läpi pääskyslinkkejä metsästäen, sillä ne olivat päässet loppumaan. Sepäs olikin hankalampaa, mitä alunperin kuvittelin. Onneksi lopulta tärppäsi Ebayn puolelta ja lintuset muuttivat vihdoin toissapäivänä meille.

Ylemmissä vuorikristallibrioletit ja alemmissa mustat lasibrioletit. Lisänä patinoitua hopeaa.


Leppoisaa keskiviikkoiltaa kaikille! Toivottavasti nähdään taas pian!

3 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Paranemisia, hermosärky on raastavaa! Hienoja koruja olet kuitenkin kyennyt näpertelemään:-)

minä itse kirjoitti...

Tuttuja ongelmia, mutta niin vaikeita. Paranemisia!
Otsikkopula vaivaa välillä myös ja välillä niitä sataa ihan itsestään. Outoa. ;)
Korusi ovat aivan ihania!
-Vilimarika-
somanyinspiration.blogspot.fi

Gesi kirjoitti...

Kiitos kommenteista <3