6. marraskuuta 2013

Rannekorunen

Juuri kun piti palata töihin takaisin käsisaikulta, niin eiköhän joku kaamea flunssa iskenyt päälle. Onneksi kuume on sentään jo laskenut, niin jaksoin tehdä tänään muutamat koruset.
Tuli otettua tästä rannekorusta niin monta kuvaa, että en lähde tunkemaan niitä muita koruja tähän samaan postaukseen. Tehdään vaikka huomenna uusi! Aika samanlaisia kuvia, olisin voinut vaihtaa vaikka taustaa välillä. Joskus on niin vaikea valita 100 kuvan joukosta se yksi. Ehkä olen muutenkin tullut vähän kuvasokeaksi tässä vuosien mittaan.

Aika peruskauraahan tämä on, mutta tykkään kovasti väriyhdistelmästä. Mustat lasirondellit, vuorikristalli ja violetti akaatti tuntuvat olevan aika hyviä kavereita keskenään. :) Olin tyystin unohtanut nuo akaatit jonnekin laatikon pohjalle. Nuohan ovat aivan jumalaisen kauniita!
6 kommenttia:

Sarina kirjoitti...

Tosi kaunis! :)

Mags kirjoitti...

Oi nuo akaatit, todella kauniita!

Eila Vasama kirjoitti...

Ihana! niin mun mieleiset värit ja kivet♥♥♥

Gesi kirjoitti...

Kiitokset kommenteista Sarina, Mags ja Eila! <3

Miina kirjoitti...

Sievä koru! Ja minäkin tykkään akaateista vaikka ne välillä ovat vähän halvan maineessa. :) varsinkin noi säröakaatit on vaan ihania!

Gesi kirjoitti...

Niin säröakaatteja ne olivatkin! Tuli vähän tyhmä olo, kun tuli joku aivonyrjähdys lajikkeen kohdalla. Mieleen tuli vaan raita-akaatti, mutta säröakaattihan se oli!