14. lokakuuta 2010

Saikuttelijan koruja

Pahoittelen hiljaiseloa. Käsi parani jo huomattavasti, mutta sitten iski flunssa. Ai mitenniin oon koko ajan kipeenä? :)
Musta on vähän tuntunut että te lukijat olette jo pikkuhiljaa kyllästyny mun sairaskertomuksiin, haluaisitte ehkä enemmän kuulla ja nähdä koruja. No tässä olisi nyt ainakin jotain!

Ihanat sitriinikivet saapuivat viime viikolla ja halusivat samantien päästä koruksi. Oli muuten eka kerta kun tilasin Gemshow Onlinesta kiviä. Kuvissa en oikein vakuuttunut laadusta, mutta nämähän ovat ihania!

Korussa myös savukvatsia ja keskellä iso fasetoitu sitriinihelmi. Metallit hopeaa. En ole varma tykkäänkö ollenkaan tuosta sommittelusta. Sanokaa te?
Korvikset tummansinisistä lasihelmistä ja vaaleanpunaisista lasirondelleista. Ne ovat oikeasti vaaleanpunaiset, vaikka näyttävät valkoisilta. Kamera hukkasi matkalla värit jonnekin.


Patinoitu hopea alkaisi puhutella taas kovasti. Tähän värimaailmaan en voisi kirkasta hopeaa edes ajatella.
Koukut on muuten itsetehdyt. Pyöreän hopeahelmen tilalle voi laittaa koristeellisemmankin hopeahelmen. ;)


Tämän rannekorun tein joskus keväällä, mutta se on unohtunut kuvata. Helmiliinan hyvälaatuisia makeanvedenhelmiä, swaroilla ja hopealla höystettynä.


Oon nukkunut pari päivää putkeen, mutta vieläkin sänky houkuttelisi. Ehkä siellä sängyssä voisi vaihteeksi myös lukea tai vielä parempaa - virittää näpertelypiste ja väännellä vaikka linkitettyjä koruja... hmmm.

2 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Kerrassaan upeita koruja :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Carola! :)