19. lokakuuta 2010

Verkkokauppa uutisia!

Joulusesonki lähestyy jo kovaa vauhtia ja kohta pitäisi niitä lahjojakin alkaa hankkimaan.
Haluan tarjota teille blogini lukijoille ikioman edun verkkokauppaani! Kaikista specialities -kategorian tuotteista saat 10% alennuksen koko tilauksen loppusummasta sekä ilmaisen postituksen kotimaahan.
Alennuksen saa kirjoittamalla tilauksen lopussa coupon-kohtaan koodin helmitar.
 
Tarjous on voimassa 16. joulukuuta asti, joten tarjousaikaa on miltei kaksi kuukautta. Lahjaksi tulevat korut kuitenkin kannattaa tilata hyvissä ajoin, että ehtivät joulukiireessä perille ennen aattoa.

Ilahduta perheenjäsentä, ystävää tai vaikkapa itseäsi uniikilla ja laadukkaalla suomalaisella käsityöllä. Pakkaan korulle mukaan myös lahjapussin.

Tilaus vaatii rekisteröitymisen. Verkkokauppa ei teknisistä syistä hyväksy ääkkösiä, joten kirjoitathan nimesi ja/tai osoitteesi ilman niitä.Verkkokauppaan pääse alla näkyvää kuvaa klikkaamalla.Koruja kategoriaan tulossa lähiaikoina lisää!

EDIT: Muistuttaisin vielä, että korut ovat tosiaan uniikkeja, eli yksittäiskappaleita. En siis voi taata 100% saatavuutta silloin, jos sama koru tilataan useammalta taholta. Etusijalla on siis aina ensimmäinen tilaaja. :)

Ja vielä niille, jotka ihmettelevät, miksi ale ei koske kaikkia verkkokaupan tuotteita: Osa koruistani on myytävänä Harakan Taivaassa. Saatavuustieto ei siis ole näiden korujen osalta aina aivan ajantasalla, joten uskalsin laittaa alen piiriin vain ne korut, jotka minulla on kotona valmiina toimitettavaksi.

Ei kommentteja: