24. maaliskuuta 2011

H&M vs. DIG

Täytyy hiukan nolona tunnustaa, että olen vähän kuolannut H&M:n uuden kesämalliston koruja.
Jep, huomasin että myös siellä oli paljon sulkakoruja. Täytyy kyllä sanoa, että innostuin sulista ennenkuin edes tajusin niiden tulevan taas muotiin. Ekat sulkakorukokeiluni tosin tein kai jo kolme vuotta sitten.
Noissa hooämmän, glitterin ynnä muiden ketjujen koruissa on vain pari vikaa. Ensinnäkin ne ovat tehotuotettuja kyseenlaisissa oloissa ja toisekseen laatu on aivan surkeaa. Mistäköhän ne sulat mahtavat olla peräisin - en halua edes tietää.
No itsehän en kyllä mikään puhdas pulmunen ole. Ostan joskus vaatteita H&M:ltä, koruja en kuitenkaan yleensä mistään ketjuista. Nyt retkahdin ja ostin yhden sormuksen henkkamaukalta, onneksi en kuitenkaan muita koruja, vaikka kovin kivan näköisiä olivatkin. Marssin Sinelliin ostamaan tarvikkeet ja päätin tehdä saman henkisen korun itse! Siitä tulikin kiva, paljon kivempi kuin niistä kaupan koruista. :)

Mikäs epämääräinen röykkiö se siinä? Koru muodostuu helmien ja metalliriipusten lisäksi pitkästä pätkästä punottua nahkanauhaa, jonka päissä on magneettilukot. Ei tarvitse muuta kuin kietaista remmi käteen ja se napsahtaa kiinni itsestään.

Siinä se pahuksen sormus. Nättihän se on, mutta katsotaan kauan kestää. :)


Mulla oli omat muotikuvaukset keskenäni. :D


Korusta tuli aivan superkesämielelle! Teen varmasti näitä useamman itselleni kesäkoruiksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi miten kivannäköinen koru :) Tuommoinen kelpaisi miullekkin ^^

Nafisan kirjoitti...

Hauska ja helppo toteutuksinen rannekoru. Ja miksei tuo myös kaulassakin toimisi?

Katsoin sinun inspiroimana poikkeuksellisesti H&M:n nettisivuja, ne uutuus-osaston höyhen-korvakorut oli ihan nätit, heti syntyi ajatuksia idean hyödyntämisestä.