1. maaliskuuta 2011

Taas koruiluttais!

Lomat on nyt lomittu ja kauheasti tekee mieli tehdä taas koruja. Kun vaan repisi sitä aikaa vielä jostain.

Lomalta palatessani kotona odotti Helmetin kirppiksen kautta ostetut pari helminauhaa. Isot kiitokset Päkälle, nämä on hurrrjan kauniita ja laadukkaita! Vasemmalla fasetoituja botswanan akaatteja ja oikealla neliön mallisia labradoriitteja.
Helmethän alkoivat juttelemaan heti paikalla ja niistä syntyi tämä rannekoru. Lisäksi mv-helmiä ja hopeaa.

Vielä toinenkin kuva, kun en osannut vaihteeksi päättää kumman laitan. Tämä koru näyttää muuten tutulta... vähän sama värimaailma ja sommittelu kuin tässä.

Vielä erityiskiitos helmien mukana tulleista kiitos-kylkiäisistä. Minusta on aina ihanaa yllättyä positiivisesti kun kauppakumppani pistää vähän extraa mukaan. :) ♥
Niistä extrahelmistä, syntyi siis tämä rannekoru, lisänä vain hopeaa.

Tästäkin pari kuvaa ihan teitä kiusatakseni, hähää. ;) Simpukkahelmet vaihtaa jännästi väriä eri valossa.

7 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Onpa ihania helmiä! Itse jäin nuolemaan näppejäni tällä kertaa kun mietin liian pitkään. :D Tykkään tosi paljon tuosta ensimmäisestä rannekorusta, kevään värinen jotenkin. :)

Nia kirjoitti...

Noi kaks vikaa on yberkauniita. Jos mä satun voittamaan lotossa niin tiedän millaisia tilaan sulta :) Joku yksinkertainen kaulakoru, missä olis isohko turkoosi kivi riipuksena olis lux.

Gesi kirjoitti...

inkku: hih joo, ne kirpparihelmet menee kyllä nopeasti, pitää päättää liian äkkiä usein. :)

Nia: Kiitos :) Mä kyllä luulen ettei sun tartte voittaa lotossa kaulakorun saadaksesi. Ehkä mä pistän ton turkoosikorun korvan taakse ja esittelen sellaisen jossain vaiheessa. Milloin sulla on synttärit? :)

Hiipi H kirjoitti...

Simpukkahelmikorusi on upea! Siis mistä noita helmiä saa ostaa? En ole nähnyt missään helmikaupassa vielä, vaikka olen tilaillut jo monestakin nettikaupasta.

Gesi kirjoitti...

Hiipi H: kertoisin jos tietäisin. :( Nuo tulivat siis ekan kuvan kirppishelminauhojen mukana kiitospussukasta. Jos olet Helmetin foorumilla, kannattaa lähestyä nimimerkkiä Päkä, jolta nuo sain. :)

Mags kirjoitti...

Todella kauniita helmiä ja koruja. Nyt kyllä pitkästä aikaa taas botswanan akaatti puhuttelee kovasti!

Gesi kirjoitti...

No äläpä muuta sano Mags! Mullakin sama homma ko. kiven kanssa tänä keväänä. :)