29. maaliskuuta 2011

Merihevosen keväthirnahdus vol.2

Jes, tosi kivaa. Minulle jo perinteiseksi ammattitaudiksi muodostunut jännetupentulehdus iski oikeaan käteeni jälleen. Eihän siitä edellisestä olekaan kun reilu puoli vuotta aikaa.
Aluksi kipu oli melko pientä ja ajattelin, että jos nyt vaan lepuutan kättä muutaman päivän, se menee ehkä ohi.
Ja pyh. Eilen illalla ranne oli niin kipeä, että liikuttamattakin sattui. Hyvä että pystyin edes nukkumaan, kun vihloi niin pirusti.
No omapahan on vikani taas. Syyt jotka ovat johtaneet tähän ovat luultavasti seuraavat: a) Taukojumpat ja venytykset duunissa ovat unohtuneet tyystin. Tosin kiirettä on pitänyt sen verran, ettei ihme. b) Korutyöpöytäni ergonomia on retuperällä. Tarvitsisin kunnon pöydän ja tuolin. c) Perusliikunta on jäänyt taas aika vähälle. Yleensä vältyn tältä vaivalta, kun liikun 2-3 viikossa säännöllisesti. Minkäs teet, kun ei aika riitä?

Blogi luultavasti hiljenee tämän takia joksikin aikaa. Toivottavasti saan käden taas pian kuntoon. Pari postausta saan kuitenkin vielä tehtyä vanhoista korukuvista. Tässä ensimmäinen.

Merihevosen keväthirnahdus sai toisen osan tänä keväänä, kun sulkia minulle lähettänyt P, tilasin äidilleen merihevosaiheisen rannekorun. Tein kaksikin versiota, joista äidille päätyi tuo sinisemmän sävyinen koru.
Kuvat ovat kyllä vähän huonoja. Sinisävyisten helmien kanssa taustan ja valon pitää olla juuri oikeanlainen, muuten kamerani sotkee värit ja valotuksen miten sattuu. :(


Helminä ihastuttavia Briteistä tilattuja lasihelmiä, metallit korumetallia. Vaihtoehdoista siis tämä lähti saajalle.

Tämän siirrän pian kaupan puolelle, jos vaikka päätyisi sekin kesäkoruksi uudelle omistajalle. :)

Käsituen kanssa kirjoittaminen on kyllä hankalaa. Noh, eipähän ainakaan satu niin paljoa. Nyt kättä lepuuttamaan. Tylsäksi käy päivät, kun ei voi koruilla. :(

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Kauniita kesäkoruja :). Toivottavasti ranne tokenee pian, jännetuppitulehdus on kamala vaiva :( nm. kokemusta on.

Valokin värsyjä kirjoitti...

Kauniita koruja kummatkin. Erilaiset kivistykset ovat minulle jokapäiväistä. Viime torstaina ranne oli suora tönkkä, sormet puutuivat ja sattui kamalasti. Hyvä ensiapu jonka olen huomannut auttavan, on Mobilat haude. Laitan Mobilat geeliä kipeytyneeseen niveleen, päälle Elmu tuorekelmua. Kelmun päälle joustosidettä tai ranteeseen voi laittaa semmoisen ranteenlämmittimen kelmun päälle. On itselläni auttanut terävimpään kipuun. Laitan aina illalla, saa olla yön yli "hauteessa". Toivottavasti ranteesi parantuu pian :)