24. syyskuuta 2011

Ahoy Sailor!

Tilasin vähän perustarviketta Gemshowilta enkä voinut vastustaa söpöä hopeista ruoririipusta. Ruori ehti tuskin paketista ulos, kun jo aloin näpertää korua sen ympärille.

Seilorihenkeen kuuluu tietenkin tummansininen. Olen myös pukeutumisessa innostunut tummansinisestä uudelleen, vaikka joskus se oli suurimpia inhokkivärejäni. Repäisin kunnolla ja ostin viime viikolla poltetun oranssin värisen korkeavyötäisen minihameen - sellaisen jota en ikimaailmassa olisi ennen käyttänyt. Tummansiniseen paitaan yhdistettynä hamekuitenkin toimii täydellisesti - tulee jotenkin sellainen 70-luku fiilis.

No mutta nyt niitä koruja. Hopealankaan kieputeltuna merellisen tummansinistä onyksia ja vaahtopäiksi vuorikristallia. Ei ollut mitään muuta vaaleaa kiveä tuonkokoisena ja fasetoituna, mutta kyllähän tämä toimii. Lukoksi valitsi tuon ankkurimaisen Balin hopeisen salpalukon.

Teki mieli tehdä lisää sinistä ja meriaiheista. Metalliset kalariipukset saivat seurakseen kalkkiturkoosia. Noh, turkoosia.. ei ihan sinistä.


Innostuin noista rondellin muotoisista helmistä ja väsäsin vielä rannekorun samaan syssyyn


Taisin olla pienesti seilori-inspiroitunut, koska kaivelin vielä ankkurinapit nappilaatikosta. Ostin nämä yhdestä pienestä ompelutarvikeliikkeessä, jossa myytiin muitakin veikeitä nappeja. Alemmasta kuvasta voi havannoida miten helposti ne on tehty, eli pikaliimalla nappi vain kiinni valmiiseen korupohjaan. Napit näyttää kamalan mustilta näissä kuvissa, oikeasti ovat tummansinisiä.♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
Kun kohdattiin oli pimeää
Kun erottiin oli pimeämpää
Ankkurinappi vain muistoksi jäi
Ankkurinappi sinun puserosta jäi
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫

3 kommenttia:

kuparikukka kirjoitti...

Kiva nähdä sinistä koruissa, siihen törmää nimittäin harvemmin näissä korublogeissa. :) On kyllä ihanaa merihenkisyyttä näissä kaikissa!

Helinä kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki, mutta tuo rannekoru on lemppari!

Minna kirjoitti...

Ei voi kun taas ihailla :) Itse messuilin lauantaina, ja oi voi... mitähän niistä löydöistä saa taas kyhättyä :)