25. syyskuuta 2011

Ei aihetta - vain koruja

Olette varmaa huomanneet, että tykkään yleensä liittää postauksen korut johonkin aiheeseen. No aina se ei onnistu, kun on näpertänyt sekalaista seurakuntaa, kuten nyt. Joten ilman sen kummempia aiheita tai aasinsiltoja, koruja vain. :)

Tyttömäisen, vielä toistaiseksi nimettömään sarjan jatkoksi liittyivät nämä violetit söpöläiset. Ensimmäiset oranssin ja sinisen sävyiset löytyvät tästä postauksesta.


Ja korvikset itselleni kaveriksi tälle


Helmetin kirpparilta ostetuista isoista kivirondelleista teinkin kokonaisen setin ja kiviä jäi vielä paljon yli. Ehdin jo täysin unohtaa mikä kivilaji on kyseessä. Jos tunnistat, saa vinkata. :)
Rannekoru ei mielestäni kaivannut muuta seurakseen, joten linkitin ne vain bali daisyjen kanssa hopealankaan. Ankkurilukko natsasi tähän, joten pakkohan se viimeinen oli käyttää. Yhyy! Ottaa tällaisen hamstraajan luonteelle moinen tuhlaaminen.

Ja korviksiinkin puolestaan meni nämä viimeiset ihanat Balin hopeiset helmihatut. Nyt en varmaankaan kajoa NERIK laatikkoon (NäitäEnRaaskiIkinäKäyttää) ainakaan kuukauteen!

4 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Tosi kaunis tuo rannekoru ja korvikset myös!

Tanja kirjoitti...

Aivan ihanat nuo ekat korvikset, ja tuo rannekoru on kerrassaan kaunis :)

Henna kirjoitti...

Tosi kauniita korviksia! Noi ekat on lempparit :)

PaulaL kirjoitti...

Tosi suloiset nuo ekat korvikset :)