3. lokakuuta 2011

Classy glass

Tämän postauksen koruissa on ainakin yksi yhdistävä tekijä - lasihelmet. Rakastan lasihelmiä nykyään ihan yhtä paljon kuin kivihelmiäkin, vaikka yhdessä vaiheessa melkein hylkäsin lasihelmet kokonaan. Haaveilen ihanista vintagelasihelmistä nykyään aika usein. Pitäisi varmaan mennä kirppareita kaluamaan.

Olin tässä yksi ilta opettamassa helmikorujen tekemistä erään päiväkodin tädeille. Otin paljon lasihelmiä mukaan materiaaleiksi ja sain tehtyä ihan kunnon inventaarion omille helmivarastoille. Löysin uudelleen ihania lasihelmiä ja pakkohan niistä oli parit korut tehdä.

Korallin värisiä lasihelmiä ja Red Magma sävyisiä Swarovskeja vintaj-lankaan linkitettynä.

Kissansilmälasia, vaaleansinisiä opaakkeja lasihelmiä, jotka ovat pikkuisen ruttuisia ja niin suloisia että raaskin käyttää niitä vasta nyt vuoden hilloamisen jälkeen. Niitä tosin jäi niin vähän, että oli pakko tilata lisää. Harmi ettei kuvasta oikein hahmota helmien muotoa. Ovat kuin pikkuruisia saippuapaloja. ♥

Voi miten tykkään kellokukista! Mallin olette varmasti jo nähneetkin monesti, mutta ei se mitään. :)Näitäkin lasisimpukoita olen hillonnut iät ja ajat. Näidenkin helmien pinta tuo mieleen minisaippuan. Rrrakastan! Simpukoiden kavereina muuten kivihelmet, korean jadea taisi olla.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Kaunista :)

Helinä kirjoitti...

Tosi söötti tuo eka rannekoru ja muutkin muuta tuo eka on mun mieleen:-)

Mags kirjoitti...

Koralli + red magma on tosi hienot sävyt keskenään!