18. lokakuuta 2011

Hamailua käsipuolena

Ette ikinä arvaa mikä kiva juttu on taas iskenyt oikeaan käteeni? No aivan oikein, jännetupentulehdus varmaan viidettä kertaa parin vuoden sisällä! Mulla on ilmeisesti jokin alttius saada tuo viheliäinen rasitusvamma kerta toisensa jälkeen.

Hamahelmiä pystyin sentään vähän näpertämään, niitäkin enimmäkseen vasurilla.
Tässä Mario Bros tulikukassa menikin pieni ikuisuus. Hamat ovat meinaan minikokoisia ja jokseenkin hankalia käsitellä. Mallissa oli myös vähän hakemista, koska en kopsannut mitään valmista mallia vaan tein ihan omasta päästä.
Isommista hamoista tehty timantti. Näitähän on varmaan monet tehneet, piti itsekin kokeilla ekaa kertaa. Jade pakotti, koska se tahtoi itselleen timanttikorun. :) Tein myös toisen violetin, mutta siitä ei ole kuvaa.

Tästä voi vertailla hamojen kokoeroa. Tulikukka tehty siis minihamoista, timantti normaalikokoisista midihamoista.

Parane pian käsi, tahdon koruilla! :(

7 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Hauskoja hamahelmitöitä, varsinkin timantti! Olen jotenkin vierastanut itse noita hamahelmiä niiden muovisuuden takia, mutta hyvinhän nuo tuossa toimii! :)

Peikkonen kirjoitti...

Kuka nyt pientä timanttia haluisikaan ;-D Ihania molemmat.

kuparikukka kirjoitti...

Oi mä haluan ton timantin! Ihania! Pikaista paranemista kädelle!

Meke kirjoitti...

mukava timantti ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Mistä olet noita minihamoja ostanut?

Gesi kirjoitti...

Miina: En itsekään juuri hamakoruja käytä juuri muovisuuden takia, vaikka muuten kivoja ovatkin. Minihamahelmistä tehdyt ovat kuitenkin jotenkin siistimpiä, niitä tulee joskus pidettyä.

Kiitokset timanttiharakoille, Peikolle, Kuparikukalle ja Mekelle :)

Anonyymi: Minihamoja olen tilannut hamabeads.comista. Heillä on parhaat valikoimat, eikä hinnat/postituskulut päätä huimaa. Muista tilata minihamoille sopiva alusta samalla! Suosittelen myös värien tilaamista erikseen. Sekoituksista on vaikea poimia värejä, kun helmet on niin pieniä. :P

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä! :)