2. heinäkuuta 2012

Heinäkuuta!

Tämä bloggari on ollut viime aikoina niin laiskaa tyttöä, ettei tälläkään kertaa ole varsinaisesti mitään uutta esiteltävää. Tilaustyöt ilmeisesti veivät mehut tyystin, mutta kyllä se inspis sieltä vielä heräilee ennemmin tai myöhemmin. Ainahan voi tietty selitellä, että lomalla sitten, (siihen on muuten enää 10 päivää) mutta aikaisemmasta oppineena makoilen luultavasti mielummin biitsillä, kun sisällä työpöydän ääressä. :)

Vanhojen kuvien joukosta löytyi pari esittelemätöntä korua, joista nyt ajattelin tehdä edes jonkinlaisen täytepostauksen, ilmoittaakseni hengissäolostani.

Vanha kunnon nappikoruhan se siinä! Tällä kertaa käytinkin ihan tuollaista perus-reikänappimallia, vaikkei tämä kookoksen kuoresta valmistettu nappi ihan perus olekaan. Helminä punaista akaattia ja hmm.. ehkä oranssia aventuriinia. Koru myytiinkin heti kättelyssä Maailma Kylässä -tapahtumassa. Ehkä siksi unohdin pistää tänne blogiinkin..
Toiset tämän kesän barefootsandalsit valmistuivat jo jokunen viikko sitten. Näissä turkooseja ja huuretun vaaleita lasihelmiä ja keskellä sinooperihelmet.
Näistä ei sitten löytynytkään kunnon jalkakuvaa, vain tämä kännykällä otettu, jossa jalkani muistuttavat ankan räpylöitä. Kivasti on sukkapainaumatkin jalassa, oivoi..

Ei kommentteja: