31. heinäkuuta 2012

♪♫ Tsirp tsirp ♫♪

Tein eilen varmaankin oman ennätykseni sarjassa "kuinka monta kaulakorua voi tehdä yhdessä illassa". Niitä syntyi peräti kolme kappaletta ja kaikki vieläpä samalla teemalla. Se on muuten kumma, että näissä korumaratoneissa useasti tulee tehtyä paljon samantyyppisiä koruja. Oli miten oli, tässäpä olisi nämä sirkuttavat siivekkäät.

Vanha, mutta muunneltu malli. Tämä koru on ollut minulla ehkä yksi käytetyimpiä ja niin kamalan kiva, että ajattelin kerrankin poiketa hieman uniikkiperiaatteistani ja tehdä samanlaisen. Paitsi, ettei se olekaan ihan sama! Tästä tuli oikeastaan vieläkin kivempi, kun helmiä on enemmän. :)
En käsitä miten hyvin juurikin tuo mv-helmien yhdistelmä natsaa! Ja sopii varmasti monelle maanläheisyydessään. Sävyt eivät valitettavasti pääse oikeuksiinsa tässäkään kuvassa. Oli vähän hämärä valo näitä kuvatessa.
Seuraavat kaulakoru siskokset saattavat aiheuttaa ällöromanttisia viboja, koittakaa kestää! Itsehän olen aivan hulluna tämän tyylisiin koruihin. ;)

Turkoosiin kaunottareen ymppäsin turkoosia magnesiittia ja vaaleanharmahtavia lasihelmiä (ihanan sävyisiä jälleen kerran ja kuva ei sitä kerro, höh). Osat ja ketju messinkiä. Keskilinkkiin olen liimannut lucite -muovikukkasen.
Lintusiskonen on värinsä vuoksi ehkä vielä asetta romanttisempi. Kivinä pinkkiä korallia, muuten samat sävelet kuin turkoosissa siskossaan.

Kylläpä tulee parvekkeella ja sisällä otetuista kuvista kumman erisävyisiä...
Mitäs piditte lintusista? :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita!

TanjaV kirjoitti...

Tuo ensimmäinen on kyllä niin minunkin mieleen, aivan ihana!

Helinä kirjoitti...

Tosi kaunokaisia!

outiriina kirjoitti...

ekasta tykkään eniten, ja turkoosista, kuinka ollakaan... :D

Katri kirjoitti...

Kuule tykättiin. Turkoosi "ällöromanttinen" oli just sopivan romanttinen.

Ninni kirjoitti...

Herkkiä kaunokaisia ja AH niin ihania <3

. kirjoitti...

Kaikki on ihan ihkun kivat.T:) Koralli

Gesi kirjoitti...

Kylläpä tulikin paljon kommentteja! Kävi niinkin mukavasti että tuo turkoosi koru myytiin heti kättelyssä. Kiitos ihanat että jaksatte kommentoida! Minä kun en aina ehdi teidän blogeja edes lukemaan <3