23. heinäkuuta 2012

Terkkuja lomalta!

Aivan kuten arvelinkin, koruja ei ole lomalla juurikaan syntynyt. Tänään tosin oli niin pilvinen ja kylmä päivä, että jotain pientä sain vihdoin aikaiseksi.

Rannekorussa sinistä kalsedonia, savukvartsia, pulleita makeanvedenhelmiä, Balin hopea helmiä ja hopeaa.


Violetteja lasihelmiä, savukvartsia ja patinoitua hopeaa
Sitten vähän korviksia:

Maailman kauneimmat lasihelmet patinoidun hopean kera
Vanhalla mallilla isohkot sydänkorvikset. Näissä messinkiä, toisin kun ekoissa käytin kuparia. Lasihelmetkin taitavat olla vaaleampia.
Näistä kellokukkakorviksista tuli otettua niin monta kuvaa eri kulmissa, enkä osannut päättää minkä niistä laittaisin näytille. Laitetaan sitten ne kaikki mistä en osannut päättää. :)Inspiraatio on ollut aika kadoksissa myönnettäköön. Kovasti olisi kosiskeltu pariin myymäläänkin koruja. Enää pitäisi saada vain tehtyä niitä lisää... paljon!


4 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

kaikki on taas niin kauniita. nuo kellokukkakorvikset eritoten miellyttävät minua, ovat tosi suloiset :)

Ninni kirjoitti...

Eka rannekoru ja viimöset korvikset ovat upeat! Inspis on kadoksissa täältäkin päässä, en vain yksinkertaisesti saa mitään aikaiseksi, ja parin kuukauden päästä olisi vuoden ekat markkinat, ehkä myös samalla vuoden vikat... Ellen saa inspistä lähteä sitten joulumarkkinoille

Gesi kirjoitti...

Se on kyllä pirullista kun inspis katoilee silloin tällöin, varsinkin silloin kun pitäisi olla tehokas ja aikaansaava. Tsemppiä sinne!

Peikkonen kirjoitti...

Eka rannekoru on ihanan harmoninen. Toista piti katsoa pari kertaa, ennenkuin huomasin tykkääväni, se sopisi oivasti mun arkipäiviin :) Maailman kauneimmat lasihelmet tosiaan on kauniit <3