26. lokakuuta 2012

♪♫ Kuvia mä liimailen ..

..lasikaupussien alle. Tittidittidii... ♫♪

Tulehdus jyllää kädessä vieläkin. Ei tosin yllätä, kun muistelee kuinka kauan tämä vaiva yleensä kestää. Helmien linkitys on ihan nounou hommaa, ja pihtien liiallinen käyttö noin yleensäkin. Voin kertoa, että jos en kohta pääse töihin ja normaaliiin arkeen kiinni, tylsistyn kuoliaaksi.

Leikkelin ja liimailin aikani kuluksi muutaman kuvan lasikapusseihin ja tuli pakottava tarve saattaa nuo kaupussit koruiksi asti.

Talvi tekee tuloaan, mutta kas! Syksyn viimeinen keijuneitonen lensi siitä huolimatta auttamaan korun kuvauksessa. Vintage-aiheisesta skräppipaperista leikattu perhoskuva killuu riipuksessa lasikapussin alla. Riipuksen kanssa vain messinkiketjua. Koru on lyhyt ja asettuu ylös kaulalle.











































Samoissa syksyn väreissä jatketaan seuraavallakin korulla. Tämäkin lyhyehkön mallinen. Lyhyitä kaulakoruja onkin tullut tehtyä melko paljon viime aikoina, vaikka itse käytän yleensä vain pitkiä kaulakoruja.


















Helminä oranssia aventuriinia ja tiikerinsilmää. Aikamoinen hyppäys pois mukavuusalueelta, sillä olen tehnyt koko koruiluharrastukseni aikana tämä mukaanlukien ehkä kolme korua, jossa olen käyttänyt  kyseistä kivilajia. Me ei oikein tulla jostain syystä juttuun, vaikkei ruskeassa olekaan värinä mitään vikaa.


















Tämäkin kuvanen valittu vintage-skräppipaprujen joukosta. Lasikapussiriipusten kuvaaminen on toisinaan vaikeaa hommaa, kuvasta ei tunnu aina saavan kunnolla selvää lasiin kohdistuvan valon heijastuksen vuoksi. Kerrottakoon siis, että riipuksen leidi näyttäisi unelmoivan syksyisessä puutarhassa.
























Toivotan kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi! Raikkaan kuulasta viikonloppua teille rakkaat lukijat!

5 kommenttia:

Arna kirjoitti...

Onpa ihania riipuksia :)

Anxu kirjoitti...

Todella kauniita koruja :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Ama ja Anxu :)

Krissu kirjoitti...

Aivan törkeän upeita koruja! :o

Psst! Mun blogissa on meneillään pieni koruarvonta, että jos kiinnostaa, niin sinne pääsee tästä http://krissun-blogi.blogspot.fi/2012/11/koruarvonta-ensimmaisen-kokonaisen.html !

Marjo Pee kirjoitti...

yksinkertainen on kaunista, kunhan idea on hyvä! Upea koru varsinkin tuo keijukoru!!! Oon itse kans innostunut viime aikoina kuvien liimailusta koruihin. Tein kaulakorun vanhoista isoäidin kuvista. Osaatkin tien blogiin, jos haluat käydä katsomassa :) Mitä muuten tuo lasite on päällä?