31. lokakuuta 2012

Takapakkia

Juuri kun kuvittelin sen käden alkavan olemaan paranemaan päin, niin takapakki iski. Ihmettelin, miksi käsi alkoi uudelleen kipeytyä, kun yritin sitä lääkärin ohjeen mukaan kuntouttaa. Lääkärihän käski käydä salilla ja alkaa jo pikkuhiljaa tekemään normaalisti kotitöitä ja korujakin.
Noh, fysiatrikäynnillä alkoi pikkuhiljaa asiat selviämään. Diagnoosi oli väärä. Kädessä ei majaile ainoastaan jännetupentulehdus ja tenniskyynerpää, vaan ongelma on ilmeisesti jossain syvemmällä, mahdollisesti jossain välilevyssä selkärangassa. Hienoa!
Huomenna olisi edessä magneettikuvaus ja pelottaa suunnattomasti. Sekä itse operaatio, että se mitä sieltä kuvista sitten löytyy. Olin vuosi sitten viimeksi siinä hirveässä putkessa ja oli ehkä elämäni pelottavin kokemus, vaikka en ole itseäni kovin ahtaanpaikankammoisena pitänytkään.
Kai siitä tälläkin kerralla jotenkin selvitään, kun vaan muistaa pitää silmät koko ajan visusti kiinni ja kuvitella olevansa jossain muualla.

No se siitä ja koruistakin nyt toistaiseksi kunnes jotain selviää ja käsi saadaan kuntoon. Toivottavasti en ihan leikkaukseen asti päädy kuitenkaan. :(

Tässä viime viikolla valmistunut viimeinen koru nyt toistaiseksi täällä blogissa. Tämä likka siirtyy nyt ehkä hiukan pidemmälle sairaslomalle.

Materiaaleina kaunista Botswanan akaattia, vaaleanpunaista aventuriinia, makeanvedenhelmiä ja hopeahelmiä sekä osia. Lukosta killuu yksi Thaimaasta ostettu ja kauan hillottu Hilltribe ronsu. Kylläpä tähän koruun tulikin hopeaa, vaikka yleensä osaan olla aika pihi sen kanssa.Heippa siis toistaiseksi. Toivottakaa onnea magneettikuvaukseen ja pitäkää peukut pystyssä käden paranemisen puolesta. Toivottavasti näemme taas pian!

Ps. Huomasitte varmaan myös uuden bannerin! Tuhannet kiitokset ystävälleni Tytille, joka tuon hienouden väsäsi. :)

10 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Lähetän kauniita ajatuksia suuntaasi, toivottelen käden parenemista täysin!
Ja ihana hopealataus!!

kirsema kirjoitti...

Pikaista paranemista kädelle, jotta saa taas katsella näitä ihanuuksia :)Ja tosi upea on myös banneri!

outiriina kirjoitti...

kaunis rannekoru, nuo botswanalaiset on upeita :) onnea mukaan sinne kuvausputkeen - itse olen käynyt muutaman kerran, ja minun mielestä etukäteen kuullut kommentit kuvauksesta olivat pahempia kuin itse kuvaus, ja minä olen pötkötellyt koneessa eka jalat edellä ja sitten pää edellä... toivotaan että harmin aihe löytyy ja että ilman leikkausta selviät, mutta jos leikkausta vaatii niin tseppiä siihenkin :))

Helinä kirjoitti...

Tsemppiä sinne!

Tinkki kirjoitti...

Voi, paljon tsemppiä, Gesi! Minäkin olen magneettikuvissa joutunut käymään ja se putki todella ahdistaa, vaikka ei mitenkään suuremmin ahtaanpaikankammoinen olisikaan. Lupasivat, että saa ottaa oman CD:n mukaan, jotta rauhoittuu - laitteet eivät toimineet. Kyselivät mikä radiokanava olisi sopivin - Radio Rock ei kuulunut. Rentoudu siinä sitten. x)

Täällä alkoi toista kättä särkeä, kun näpertelin 6 tuntia viikonloppuna fimojen parissa. Pikkutarkka työ pitäisi näemmä hoitaa pienemmissä erissä...

Kaunis tuo rannekoru!

inkku kirjoitti...

Pikaista paranemista Gesi ja kovasti tsemppiä!!! Suloiset rannekorut!

Kaisa kirjoitti...

No olipa kurja uutinen... Toivottavasti käsi tulee kuntoon <3 Hyvä kuitenkin, että syy vaivoihin selvisi!

Koru on on tavattoman kaunis <3

-T- kirjoitti...

Tsemppiä matkaan - ja repullinen positiivisia aatoksia. Kyllä se siitä, kun muistat laittaa silmät kiinni jo ennen putkeen menoa.
Me täällä odotetaan, että pääset saikulta takas hommiin.

Gesi kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista sekä rohkaisevista ja kannustavista sanoistanne. Mulla on ehkä ihan parhaat lukijat! <3

Magneettikuvaus meni oikein hyvin. Kone oli uudempi ja hiukan tilavampi kuin viimeksi, joten ihan kovin pahaa paniikkia en saanut. Silmät olisi voinut pysyä kiinni loppuun asti, mutta tietenkin menin lopussa avaamaan. Huh, toivotaan etten enää siihen kirottuun putkeen päädy :)

Amalia kirjoitti...

Kiva että kuvaus meni hyvin. Toipumisia ja paranemisia <3