22. marraskuuta 2012

I'm back with my back

Tänään loppui se kuuden ja puolen viikon saikku VIHDOIN ja pääsin takaisin töihin!
Fysioterapeuttini oli tosin sitä mieltä, ettei töihin meno kannattaisi vielä, mutta en jaksanut enää nyhvätä kotona tekemättä mitään. Nyt ei muuta kun otetaan iisisti ja kuntoutetaan. Eiköhän tämä vielä tästä iloksi muutu.

Pari nappikorua, siinä koko jatko-sairaslomani saldo. :( Nappikorut olivat ainakin suht helppoja tehdä kättä tai selkää sen kummemmin rasittamatta.

Tämä koru käy vaikka juhliin. Olen hillonnut tuota ihanaa ruusunappia jo iäisyyden. Helminä mauven värisiä makeanvedenhelmiä


Vähän arkisempi yksilö koostuu keltaisista serpentiinihelmistä ja sympaattisesta vintagenapistaHoi kolleegat ja muutkin! Onko teillä käytössänne jonkinlaista ergonomista tuolia koti/työ olosuhteissa? Hankinnassa olisi kunnon työtuoli kotiin korujentekoa varten ja fysioterapeutti suositteli tällaista, on kuulemma mun tapauksessa parempi kun esim. satulatuoli. Kuten huomaatte hinta on melkoisen suolainen ainakin tuolla Vepsäläisellä. Tuoli maksaa fyssarillakin 350€. Mistähän tuollaisen saisi halvemmalla?

Ps. Bongasin kukkaroarvonnan Saumaton -blogissa! Käykääs osallistumassa, niin teen minäkin!

9 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Suloisia ovat :)
Paranemista ja toipumista!

TanjaV kirjoitti...

Toipumista! Ensimmäinen nappikoru on vaan ihana.
En osaa auttaa tuolin löytämisessä mutta minkähän korkuinen pöytä tuolle tuolille tarvitsee olla?

kirsema kirjoitti...

Tervetuloa "takaisin" :) Upea tuo ruusunappikoru!

Tinkki kirjoitti...

Upeita koruja! Tuo ruusu etenkin säväytti. :)

Toivottavasti saat hyvän tuolin. Minulla työtuoli (siis työpaikan maksamana) taisi maksaa jopa 400-500€. Aika hurja summa. :p On kyllä hyväkin ja selän/niskan takia sen tarvitsen. Monella muullakin tuntui olevan samanlainen, joten kun pääsin koeistumaan, niin päätin ottaa suoraan sellaisen. En tosin ikinä olisi arvannut sen maksavan noin paljon...

Tinkki kirjoitti...

Minä vaikutan nyt jotenkin idiootilta, mutta miten tuossa Vepsäläisen tuolissa istutaan? :DD Tuleeko polvet tuohon tukien päälle?

Gesi kirjoitti...

Tinkki: Joo! Polvet tulee niiden tukien päälle ja työasento on hieman etukenossa, niin että selkä/niska pysyy automaattisesti suorassa.

Henna kirjoitti...

Kauniita nämä nappikorut ja ensimmäisen korun nappi on kyllä kaunis! Toivottavasti toipuminen sujuu hyvin!

Kaisa kirjoitti...

Ihanaiset nappikorut <3

Toivottavasti tervehtymisesi etenee vauhdilla!

kirsema kirjoitti...

Tunnustuksia :) kaunista luovuutta, joten halusin antaa sinulle tunnustuksia: http://kirsema.blogspot.fi/2012/11/tunnustuksiaja-salat-julki.html