5. joulukuuta 2012

Ehtiiehtii!

Vielä ehtii tehdä muutamat myyntikorut joulumarkkinoille ja muutaman siinä sivussa lahjaksi. Lahjakorut esitellään blogissa tosin vasta joulun jälkeen. :)

Tämä rannekoru on työkaverin tilaama. Kävi jo eilen sovitettavana, mutta palasi työpöydälle suurennettavaksi. Miten en jo pikkuhiljaa ala muistamaan parhaan asiakkaani ranteen kokoa? :D
Haluttiin keltaista ja hopeaa. Sitä myös saatiin. Kivinä värjättyä jadea. Hopeaosat on patinoitu.


Tämän rannekorun väsäsin jo aikaa sitten. On vaan jäänyt esittelemättä. Koru on  syönyt erilaisia kivilajikkeita, ainakin akaattia, erilaisia jaspiksia ja aventuriinia. Osa kivistä jäi mysteeriksi.Muutamat korvikset samalla mallilla, mutta eri väreillä.Parit nappikorut oli pakko vielä väkertää, kun olivat päässet pahasti hupenemaan kaupalla. Pitäisi vielä muutama jaksaa tehdä ennen lauantain myyntivuoroani, jos vaikka pääsisivät piakkoin lahjapaketteihin.

Tummanruskeaan nahkanauhaan on kiinnitetty valkoisia helmiäislasihelmiä ja niiden kanssa sopiva nappinen.


Vaaleanpunaista, apua! Itsehän en kyseisestä väristä niin välitä, mutta tämähän käy pinkistä tykkäävän pienen tai vähän isommankin prinsessan ranteeseen :) Matskuina mattapintaisia ja läpinäkyvämpiä vaaleanpunaisia lasihelmiä, punaista nahkanauhaa plus metallinappi.


Koru on kaksirivinen ja näin nuo eri sävyiset helmet asettuvat ranteessa


Toivottelen kaikille lukijoille hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää! Itse taidan käyttää pyhäpäivän hyödyksi lempipuuhallani eli tietenkin koruilemalla. :)

1 kommentti:

TanjaV kirjoitti...

Sun korut on kyllä aina niin ihania. Ei koskaan pety kun täällä käy kurkkimassa :)