11. joulukuuta 2012

Kolmen kopla

Ex-työkaverini tilasi samanlaiset rannekorut itselleen ja kahdelle siskolleen. Nämä ovat siis niinsanotut siccokorut! Näitä "saamattomia" tilaustöitä on aina vähän jännittävää esitellä, mutta kuulemma ei pitäisi olla vaaraa, että saajat eksyisivät tänne ennen joulua.

Malli oli valmis ja kaupalla myynnissä. Onni oli, ettei sitä valmista kappaletta oltu vielä myyty, muuten nuo mokaiitti nugetit eivät olisi riittäneet kolmeen koruun. Nytkin oli jo hilkulla - vain kolme helmeä jäi yli. :)

Mokaiittia on mielestäni äärettömän vaikea sekottaa minkään muun kiven kanssa. Se toimii kaikessa kirjavuudessaan yleensä vain yksin. Tykkään kivestä mahdottomasti, mutta jostain syystä nämä korut ovat ainoa mokaiittikokeiluni ikinä. Ehkäpä haastan itseni tuon kiven kanssa joku päivä!
Mokaiitin seurana hopeaa. Alkuperäisessä korussa on erilainen lukko kuin kahdessa muussa, koska juuri noita ei tietenkään enää löytynyt lukkolaatikosta.
Aikas kivat tuli täytyy myöntää! Ja jotenkin ajatus samanlaisista siskoskoruista viehättää ja lämmittää meiltä kovasti. Toivottavasti nämä tuovat kantajilleen iloa ja lähentävät siskoja jollain tasolla entisestään. :)

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Joo, tosi kaunis idea. Voisin myös tehdä siskolleni sisko-korun, veljeni ei taida lähteä tähän mukaan :) Nää on kauniit!

kirsema kirjoitti...

Ihana idea, täytyykin pistää korvan taakse ;) ja tosi kauniit on myös korujen kivet eivätkä todellakaan kaipaa muuta kiveä rinnalle