16. helmikuuta 2013

Niskasta ja niskaan kiinni

Avainnauhoja on jo pitkään kaipailtu työpaikallani, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi aloittaa ensimmäisenkään tekemistä, kunnes toissapäivänä tartuin vihdoin tuumasta toimeen. Kestipä pitkään aloittaa tämäkin projekti. :)

Ajattelin, että linkitetty nauha kestää vaijeriin pujoteltua paremmin kovempaa rasitusta. Nauhassa siniseksi ja violetiksi värjättyjä jokikiviä ja aurinkokuvioisia metallihelmiä
Oho, tulipas siitä monta kuvaa.

Toinen pitkään odottanut projekti oli saada tämä kaunis lamppuhelmi koruksi. Helmi tulee parhaiten esille ilman seuralaisia, joten tein siitä yksinkertaisen riipuksen ja sujautin hopeaketjuun.Helmi on upea! Tämän paremmin en saanut sen kauneutta kuvaan vangittua.

7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Tyylikäs, kaunis, ihana lamppuhelmikoru!

Cartsu kirjoitti...

Aivan mahtava on tuo ketjussa roikkuva helmi :) Kyllä ihan totta on, että eipä kaipaa mitään muuta kauneuttaan korostamaan! Mistä oletkin moisen ihanuuden löytänyt???

Susanna Happonen kirjoitti...

Lamppuhelmi on aivan upea! Juuri edukseen noin. Ja avainnauhassa on ihanan pirteät värit :)

outiriina kirjoitti...

uskomattoman kaunis ja upea lamppuhelmikoru :) olen täyin samaa mieltä, parhaiten pääsee oikeuksiinsa ihan yksinään :) kaunis on avainnauhakin, hyvät värit

Henna kirjoitti...

Piretä avainnauha ja tuo lamppuhelmi on tosiaankin upea!

Sivina kirjoitti...

Löysin tämän blogin ihan hiljattain kun koru inspis iski ja olet tehnyt paljon kauniita koruja. (: Pitänee lainata paria ideaa!

Blogissani on sinulle tunnus. ;)

Gesi kirjoitti...

Kiitokset kaikille ihanista kommenteista!

Cartsu: Lamppuhelmi on ostettu jo keväällä 2011 Helmiliinalta (helmiliina.fi) Ihan samoja siellä ei näyttänyt nyt olevan, mutta muita kauniita kyllä :)