3. helmikuuta 2013

Taikapölyä

Jaden (puoli)pikkusisko oli tänä viikonloppuna meillä yökylässä. Tytöt innostuivat juuri tilaamistani pienistä putiloista ja halusivat, että teen niistä heille kaulakorut. Molemmat saivat päättää värit ja helmet, sekä täyttää pullot haluamallaan tavalla. Sisällöksi molemmat halusivat hilettä, eli taikapölyä.
Kovasti olivat molemmat mielissään koruista. Sanoivat että tuovat varmasti onnea ja taikapölyä voi sitten tarvittaessa käyttää toivomus -ja taikuushommissa. :)

Pienemmän neidin lempiväri on punainen. Kakkosväriksi valittiin vaaleanpunaisia helmiä ja riipukseksi meriheppa. Purnukassa punaisen ja hopeisen hileen sekoitus.
Jaden lempiväri on puolestaan sininen. Tästäkin tuli kovin meriaiheinen simpukkoineen ja meritähtineen. Simpukan kiinnitin ketjulla pullonkaulaan. Taikapöly on kultaista ja hopeista.Kappas, sinistä ja punaista näissäkin kukkasormuksissa!


Pikkuneiti 4v. muuten totesi hauskasti koruja valmistaessani: "Jännää, kun sä olet muuten tavallinen ihminen, mutta sitten teet tosi hienoja koruja!" :D

3 kommenttia:

rikke kirjoitti...Hei vaan täältä Oulusta. Voisitko antaa vinkkiä, mistä tilaat koruilutarvikkeita? Itsekin värkkäilen niitä ja mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä tilauspaikoista. Kiitos :)
Rikke

Gesi kirjoitti...

Hmm, aika pahan pistit. Tilailen niin monesta eri paikasta. On muutamia vakkaripaikkoja ja sitten uusia kivoja kauppoja tulee testattua koko ajan. Suomessakin on paljon hyviä helmikauppoja. Materiaalit voi olla vähän kallimpia, mutta toimituskulut vastaavasti pienet ja toimitus nopeaa.

Suosittelen tutustumaan helmetti.fi -foorumiin. Sieltä saa paljon vinkkejä ihan kaikkeen korujen tekemiseen ja myös tilaamiseen liittyen. Shoppailuosiossa hyvin listattuna erilaisia suomalaisia ja ulkomaisia kauppoja:

http://foorumi.helmetti.fi/viewforum.php?f=2&sid=2ab07b5f7475a728a88714907179a158

Jos et uskalla yksin tilata eu:n ulkopuolelta, ota osaa helmetissä usein järjestettäviin kimppatilauksiin! Ei tarvitse huolehtia tullauksista tai muusta, kun kimpanvetäjä hoitaa :)

Gesi kirjoitti...

Omia henkilökohtaisia lempparikauppoja on viime aikoina ollut edullinen ja todella kattava firemountaingems.com (josta tilaan aina kimppojen yhteydessä) ja sitten etsy.com sekä ebay.com, jos pitää saada messinkiosia tai jotain erityistä :)