5. helmikuuta 2013

Pitsiunelmia

Olen nopea innostumaan uusista jutuista ja aika hyvä myös sitten unohtamaan ne. Innostuin joskus toissa keväänä kovastikin pitsinauhan soveltamisesta koruihin ja pari sellaista korua tulikin tehtyä ja paaaljon pitsinauhaa hamstrattua.

Oikeastaan innostus lopahti silloin siihen, kun en oikein keksinyt sopivaa kiinnitystapaa pitsinauhalle. Sitten törmäsin etsyssä sellaisiin klipsuihin, jotka on tarkoitettu juuri erilaisia nauhoja varten ja tilasin kokeeksi muutaman. Ovat oikeastaan ihan täydellisiä ja uskoisin, että myös kestäviä pitämään ohuenkin silkki tai pitsinauhan kasassa, jos vaan taittaa nauhan klipsun sisään kaksinkerroin.

Nipsnaps, pitsinauha klipsuilla kiinni, vähän makeanvedenhelmiä, ketjunpätkiä ja keijuriipus itse leikatusta kuvasta. Voilá, runotytön pitsiunelma on valmis!Kokeilin myös ihan uutta juttua, eli jokinlaista helmikirjontaa. Ompelin tähän kaulapantaan nuo violetit lasihelmet. Jade oli kultainen kun toimi äidille mallina. Tätä korua kun olisi ollut tosi vaikea kuvata ilman kaulaa :)
Innostuttiin kuvailemaan vähän enemmänkin, kun neiti oli laittautunut kuvaa varten niin nätiksi. Kaulapanta on kyllä pikkuisen liian iso näin nuoreen kaulaan. Silti Jade päätti, että tämä kaulakoru on sitten hänen. Se tarkoittaa sitä, että niitä pitää tehdä muutama lisää :)


8 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Mielettömän upeat nämä pitsikorut!

Nätti kiinnitystapa tossa pitsissä. Minä oon nähnyt vain somittuja versioita, tämä on paljon nätimpi.

Gesi kirjoitti...

Kiitos Liisa! Kyllä täytyy myöntää, että tuo klipsukiinnitys on ihan loisto! :) Ihme, etten aiemmin ole törmännyt tuollaisiin.

Mags kirjoitti...

Hurmaavan romanttinen runotytön koru!
Oi, sulokaulainen kaunotar sulla siellä kotona, koru(t) käy hänelle upeasti :-)

Henna kirjoitti...

Ihan älyttömän kaunis koru, suloisen romanttinen! Huomasin kanssa jossain blogissa tuollaisia kiinnitysklipsuja ja ajattelin että täytyy kokeilla.

Kaisa kirjoitti...

Ihanaiset pitsikorut! <3

Amalia kirjoitti...

Onpa ihanan romanttiset korut! Kuulostaa niin tutulta tuo innostuminen ja unohtuminen. Juurikin yksi päivä katsoin ihmeissäni pitsinauhaa korutarvikkeiden joukossa ja totesin että kai mulla on joku idea ollut?

Gesi kirjoitti...

Joo, alkuinnostuksessa tulee kyllä ehkä liikaakin hamstrattua juttuja jotka sitten helposti jää sinne kaappiin lojumaan. Onneksi löysin pitsin uudelleen :)

Kiitokset kaikille kommenteista! Ne piristävät kyllä aina kummasti :)

Tanja Marita kirjoitti...

Ihastuttavia :)