25. huhtikuuta 2013

Tenshan tenhoa

Kuvitelkaa ihminen, jonka selässä on kaikki mahdolliset paikat kipeänä, niin ylä- kuin alaselkäkin. Lisäksi vielä niska ja hartiat. Jep, se olen minä. Terveiset taas täältä sängynpohjalta. Alaselkä vammautui ensin ja yläselkä päätti olla messissä päivän perästä. Nyt on niin vahva lääkitys päällä, että pahoittelen jos artikulointini ei ole maailman selvintä.

Mutta hei, jotain hyvääkin - kädet sentään toimii! Niinpä kehittelin eilen illalla mukavan asennon sängylle korutarvikkeiden kanssa ja puuhailin aikani kuluksi korusetin.

Olen hillonnut noita kauniita tensha-helmiä jo sen verran pitkään, että oli aika tehdä asialle jotain.
Ensin linkittelin riipuksen jatkoksi pelkkiä mustia onykseja, mutta lopputulos näytti jotenkin tylsälle. Taiteellisuuspäissäni lisäsin ripauksen turkoosia jokikiveä koruun. Johan piristyi! Vai mitä mieltä olette?

 
Helmet linkitetty hopealankaan ja väleissä pienet palat hopeaketjua. Meinasin muuten pyörtyä tässä eräänä päivänä, kun kävin ostamassa pitkän tauon jälkeen perussatsin hopealankaa. Hinta oli varmaan puolet enemmän mitä olisin samasta satsista maksanut vuosi sitten. Tätä menoa hopeakoruja ei kohta enää sitten tehdäkään..

6 kommenttia:

Peikkonen kirjoitti...

Todella hyvin sopii ne värilliset helmet sekaan, sopivat niin riipukset kuvioihin. Ihanat korut, mä en oo tenshoja ostanut, koska en ikinä raskis käyttää :D

outiriina kirjoitti...

oijoijoi... onpa kaunis setti :)

Helinä kirjoitti...

Onpas kaunis setti!

Gesi kirjoitti...

Peikkonen: Kiva kuulla, että sopii! Ajattelin, että olikohan liian "taiteellinen" veto :) Minäkin ostin nuo tenshat helmetin kirppiksen kautta, joten en liikoja maksanut

Kiitos kovasti kommenteista kaikille!

Eila kirjoitti...

Upea! Tenshahelmiä olen ostanut Pärlipesa-nimisestä nettikaupasta ja ne ovat kyllä kauniita!
Tuo turkoosi on juuri oikea lisä ja hyvä että olit taiteellisuuspäissäsi:)

Johanna kirjoitti...

Aivan ihana setti, turkoosi sopii hyvin sekaan:).