13. elokuuta 2010

Go With The Flow

Tein tänään alkavan Flow-festivaalin kunniaksi itselleni Flow-sormuksen. Ensimmäinen versio meni juotosvaiheessa pilalle, koska en ollut viilannut päitä tarpeeksi huolellisesti.
Onneksi mulla oli tänään vapaapäivä ja pääsin työstämään sormusta heti aamusta. Tällä kertaa viilasin niin huolellisesti kuin suinkin ja juotos meni nappiin!

Aamukahvit tuloillaan? Ei vaan sormus lillumassa sitruunahapossa. :)


Sormukseen on punsseloitu teksti: "Go With The Flow".
Patinoin sormuksen ensin, jotta teksti tulisi paremmin esiin. Patinoinnin jälkeen kiillotin sormuksen ja patina jäi kirjainten rakoihin. Tuo "E" on kyllä vähän huonosti tarttunut. Noh, ei sen ollut tarkoituskaan olla täydellinen. :)
Tämän kanssa siis heilutaan tänään ja huolella. En malta odottaa, iik!

8 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

En ole vielä ihan pro tässä, joten miksi sitruunahapossa?? Muuten on hieno sormus ;)

Marissa kirjoitti...

Hieno!! Sulla sitruunahappokahvinkeitin keittiössä? meillä se on kylppärissä, vieraat kattoo hiukan kieroon mun "juotospajaa" :)
Hieno sormus, patinoitko rikkihapolla vaiko? kiillotat millä?
Utelias :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Ninni! :)

Peittauskylpy on yksi sormuksen teon pintakäsittelyvaiheista. Sormushan on juoton jäljiltä hapettunut ja sellainen tumma, joten se pitää uittaa sitruunahapossa, jolloin se kirkastuu. Hienohopea nousee silloin sormuksen pintaan ja tummentumat jäävät sen alle.

Gesi kirjoitti...

No oikeestaan otan sen esiin tuolta työpöydän alta keittiöön vaan kylvyn ajaksi. Tän sormuksen patinoin sellaisella Blitz aineen tapaisella, jonka tilasin Sargentalta, mut tän litkun nimi on Norit. Patinointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa, ja mikä parasta, toi ei haise mädälle kananmunalle!
Kiillotin hiomakoneella, mut hiomapään tilalle laitoin kiillotuslaikkapään.

Mags kirjoitti...

Älyttömän kiva ja hieno sormus!! Patina antaa just oikeen säväyksen.

Tanja kirjoitti...

Hieno on :). Hurjan näkönen tuo kaffepannu keittiössä ;D eikun huuhtasu ja kaffet päälle... Munkin tarttis joku vanha pannu ehtiä, nyt vaan mikrossa lämmitellyt happolitkun.

Gesi kirjoitti...

Kiitos Mags! <3

Tanja: Sain tuon kahvinkeittimen kaverilta ihan ilmaiseksi. On ihan pikkuinen keitin ja just sopiva tuohon hommaan.

Tanja kirjoitti...

Velipojalla olis tommottinen... luopuiskohan se :) En oo tajunnut, et siinähän se vesikin lämpenee sit kun tiputtelee ja levy pitää kuumana... mietin kaffepannua vaan lämpöalustan takia.