22. elokuuta 2010

Hämeenlinnan keskiaikaiset markkinat

Tämän kesän keskiaikamarkkinat olisi nyt koluttu. Tässäpä teillekin hieman maistiaisia tältä päivältä Hämeenlinnasta.

Olin viime vuonna tässä tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja ihastuin heti! Nämä olivat paljon isommat markkinat, kuin Ulvilassa pari viikkoa sitten.
Markkinapaikka on aivan linnan juurella, joten paikka on ainakin täydellisesti teemaan sopiva.

Tosi vähän ehdin taas kiertelemään ja vähän kyllä harmitti. Kojut olivat toinen toistaan komeampia ja olisin varmasti löytänyt vaikka mitä mielenkiintoista. Noh, ainakin rahat säästyivät, jos ei muuta. :P

Tässäpä minun korut, jälleen samassa kojussa äidin kanssa. Vaihdoin tosin telineiden paikkaa tuohon samalle pöydälle puolessa välissä. Pitäis kyllä saada uusia nätimpiä telineitä, varsinkin kaulakoruille.
Kuvailin vähän äidinkin neuleita. Tämä punaoranssi liivihamehässäkkä on lempparini. Tuo yläosa on muuten erillinen, mutta en erottaisi kyllä sitä tuosta alaosasta.


Sama asu, eri väreissä. Päällä keikkuu vielä samansävyinen virkattu panta.


Jade oli tietenkin mukana ja dreijasi koko päivän viereisessä kojussa. Ajattelin pistää tytön jonnekin kurssille, kun homma tuntui kiinnostavan sen verran paljon. :)Että semmoinen päivä! Tuntui, että tapahtuma oli vielä paremmin järjestetty kuin viime vuonna ja myyjiäkin taisi olla enemmän. Ensi vuonna ihan varmasti uudelleen! Oon kyllä taas ihan poikki ja väsytti taas koko päivän niin paljon, etten antanut edes ottaa yhtään kuvaa itsestäni. Nyt kyllä menen kinuamaan jalkahierontaa mieheltä! :D ->

Ei kommentteja: